Farlig-gods depoter af polyethylen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denios ApS

DENIOS leverer PolySafe depoter op til 8 tromler á 200 liter eller 2 IBC á 1000 liter til opbevaring af vandforurenende medier og aggressive kemikalier.

DENIOS’ farligt-gods depoter er egnede til opbevaring af få beholdere og tilbyder effektiv beskyttelse og sikkerhed som kompakte lagre. Disse depoter er egnede til opstilling udendørs såvel som indendørs.

Læs også: Danmarks billigste opsamlingskar

PolySafe depot

PolySafe depoterne er lavet af miljøvenligt polyethylen og  er godkendt i henhold til loven til opbevaring af vandforurenende medier og aggressive kemikalier, f.eks. olie, syrer og baser.

Depotet er konstrueret i en rotationsform. Den rotationsformet konstruktion gør, at depotet er korrosionsfri, vejrbestandig og stabil. Depotet har en komfortabel indvendig højde og integrerede gaffellommer til sikker og bekvem forsyning med løftevogn eller gaffeltruck.

Se DENIOS mest solgte PolySafe depot her

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af pumper og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denios ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
Denios ApS

Send til en kollega

0.119