Kør firhjulstrækker om vinteren og cabriolet om sommeren!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nellemann Leasing A/S

Vil du køre sommeren tynd i en lækker cabriolet? Så er sæsonleasing det rette valg for netop dig!

Det er det, da du her bliver fri for at betale afgiften for de måneder, hvor du ikke bruger bilen. Læs med nedenfor, hvor vi har håndplukket nogle af de fordele der er, ved sæsonleasing!

Du bestemmer helt selv dine aktive leasingmåneder
Én af de helt store fordele der er ved sæsonleasing er, at du helt selv får lov til at vælge dine aktive og passive måneder.

Altså får du selv lov til at bestemme, om du blot ønsker at have 3 aktive måneder og 9 passive, eller om du vil vælge den typiske leasingaftale, hvor du har 6 aktive og 6 passive måneder, i en 12 måneders leasingaftale.

Lavere månedlig ydelse og omkostninger
Hvis du vælger en sæsonleasing-løsning, så løber betalingen hele året men du betaler kun registreringsafgiften for de aktive måneder. Det betyder en lavere månedlig ydelse og lavere omkostninger til forsikring og grøn afgift.

Flere biler på én gang?
Hvem har ikke et indre barn gemt i sig, med et brændende ønske om at køre firehjulstrækker om vinteren og cabriolet om sommeren. Det ses nemlig, at flere og flere vælger at sæsonlease to biler på én gang, da det giver dem den mulighed, at man i vinterperioden kan køre på skiferie i Range Roveren og om sommeren kan køre afsted i en Porsche Cabriolet, med vind i håret.

Fx kan du vælge at flexlease en åben Porsche og køre rundt i fra februar til august og en 4x4 de resterende måneder.

Det ses derfor også tydeligt, at sæsonleasing er relevant for populære specialbiler, som oftest bliver brugt om sommeren eller om vinteren. 

Læs mere om sæsonleasing

Ydermere kan sæsonleasing laves både som privat-, erhvervs- eller splitleasing.

Er du interesseret i et tilbud på sæsonleasing eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på tlf. 39 25 20 00 eller skrive til info@nellemannleasing.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nellemann Leasing A/S

Lyskær 7
2730 Herlev
Danmark
Nellemann Leasing A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109