RS Components udvider sit sortiment af højkvalitets udviklingssæt med Intel® RealSense™

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Intel® RealSense™ SR300 udviklingssæt leverer enestående depth sensing til applikationer som f.eks. robotteknologi, detailhandel og Smart Home.

Juli 2017 – RS Components har annonceret tilgængeligheden af Intel® RealSense™ SR300 Udviklingssæt, som er ideelt til softwareudvikling, prototypefremstilling og evaluering af depth sensing i en bred vifte af applikationer såsom fuldhåndssporing og bevægelsesgenkendelse, ansigtsgenkendelse og sporing.

Baseret på Intels RealSense™ teknologi indeholder sættet SR300-kameraet i en variation der integrerer et lydsystem. SR300-kameraet er fremadvendt og har et billedbehandlingssystem med kortrækkende, kodet lys, der leverer informationer i en lang række billedapplikationer. Kameraet tilbyder også 1080p Full-HD-billedkvalitet med op til 30 billeder pr. sekund (fps) eller 720p HD-billedkvalitet med op til 60 fps. Lydsystemet integrerer et dobbelt mikrofonsystem, der giver lydinput til klientsystemet for at gøre talemodulet mere anvendeligt i støjende omgivelser.

Intel® RealSense™ SDK til Windows gør det muligt for udviklere at udnytte alle mulighederne i sættet, som kan downloades her. SR300 understøtter Universal Windows (WUP)[1] applikationer på Microsoft® Windows™ 10 Creators Update[2], så du opnår maksimal kompatibilitet med kommende Windows versioner samt plug and play-funktionalitet.

Vigtige potentielle anvendelser omfatter dynamisk segmentering, hvor brugerbaggrunde maskeres ud og erstattes med alternative baggrunde til f.eks. videokonferencer. SR300's højere kvalitet ved svagt lys giver også mulighed for 3D-scanningsløsninger med øget rækkevidde til billedoptagelser. Derudover kan hånd-bevægelsesgenkendelse aktiveres med brug af tre primære sporingstilstande, som omfatter "cursor mode"-, "ekstremiteter"- og "fuldhånd"-tilstand.

SR300-sættet understøtter også ældre programmer og RGB-data baseret på Intel RealSense F200-kameraet. I forhold til F200 giver SR300 en øget rækkevidde på 1,5 m, dynamisk bevægelsesregistrering med dybdedata af højere kvalitet, lavere strømforbrug og højere middleware-kvalitet og robusthed. Der er også forbedret understøttelse af Skype video-kommunikation.

SR300 kameraet vejer kun 9,4 g og har dimensioner på ca. 110 x 12,6 x 3,8 – 4,1 mm, så det er let at bære clipset på låget til en mobil platform eller en stationær computerskærm, samtidig med at det sørger for stabilt video-output.

[1] Kun Universal Application support for Windows Desktop-enhedsserier. Ingen andre enheder understøttes.
[2] Udviklere, der aktuelt bruger Microsoft® Jubilæumsopdatering til Windows 10 og ældre udgaver af Windows 10, skal installere Intel® Depth Camera Manager (DCM), før de bruger Intel® RealSense™ SDK til Windows.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.103