RS Components udvider sin portefølje af RF/mikrobølge-testudstyr

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Et nyt sortiment af robuste RF-kabler og samlinger fra Huber & Suhner til anvendelser med høj elektrisk stabilitet og lave tab.

Juli 2017 – RS Components har udvidet sin portefølje af RF/mikrobølge udstyr med et nyt sortiment af semi-rigid RF/mikrobølgekabler fra Huber & Suhner, til høje frekvenser på over 26 GHz. 

Blandt de vigtigste produkter i sortimentet er det fleksible SucoFlex 126E højkvalitets-koaksialkabel. Det er designet til at levere forbedret optimal ydeevne ved op til 26,5 GHz (afhængigt af den valgte konnektorgrænseflade) med fremragende returtab. Kablerne er ideelle til anvendelser, der kræver lave tab og elektrisk stabilitet, f.eks. i test- og måleudstyr samt forsvarssystemer. De har en yderkappe af blåt polyuretan (PUR), som har fremragende kemikalie- og slidbestandige egenskaber og yder avanceret beskyttelse i de krævende miljøer, herunder brede temperaturområder fra -40 til +85 °C. Højkvalitetskablerne fås med forskellige konnektortyper og længder. 

Sortimentet indeholder nu også Minibend 50 Ω kabler med SMA stik i begge ender. De er velegnede til lavprofilforbindelser mellem RF-moduler inden for kommunikationssystemer. De tredobbelt skærmede kabler fås i 3, 6 og 12 tommers længder med en robust FEP-yderkappe der tåler høje temperaturer, en udvendig fletstrømpe af rustfrit stål og et skærmbånd af aluminium/polyimid. 

Sortimentet indeholder også TLP-P 11716 højfleksible testledninger, som er 50 Ω TL-P PIM-testledninger (til måling af passiv intermodulation). De er fremstillet af kemikalie-, olie- og slidbestandigt TPU-armeret kabel til beskyttelse i krævende miljøer og har desuden formstøbt beskyttelse mellem konnektor og kabel, som opfylder tæthedsgrad IP67 ved korrekt sammenkobling. De optimerede 4 GHz prøveledninger fås i mange forskellige længder og konnektorkonfigurationer. 

Alternative prøveledninger omfatter blandt andet armerede Sucotest ST18A kabler. Det er fleksible 50 Ω ledninger, der giver fremragende elektrisk ydeevne kombineret med lave tab og høj stabilitet. Kablerne er ideelle til krævende opgaver udendørs op til 18 GHz. Kablerne er velegnede til mange formål, herunder test af trådløs kommunikationsinfrastruktur, og fås i en række forskellige længder og konnektorkonfigurationer. 

Porteføljen indeholder også IP68-klassificerede sorte universalkapper af silikone til vejrbeskyttelse til LISCA-jumperkabler. De er beregnet til at beskytte jumpere mellem antenner og RRH (remote radio head) mod indtrængen af vand, forurening og korrosion.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Billeder & videoer

RS626-Huber_Suhner-1

Send til en kollega

0.115