Værdien af HR

| Medlemsnyhed | Indrykket af Candidating.com

HR-tiltag har oftest afgørende betydning for virksomhedens mulighed for at skabe vækst og bedre bundlinjer. Det fremhæves af flere eksperter fra blandt andet Rambøll, Coop, DONG Energy, JYSK, DTU og Copenhagen Business School i e-bog

Synliggør værdien af HR

I e-bogen om HR-tendenser i 2017 af AS3 vurderer flere eksperter, heriblandt professor i ledelse og strategi ved Copenhagen Business School, Flemming Poulfelt, at netop synliggørelsen af værdien af HR vil være på dagsordenen i flere danske virksomheder:   

Det er HR-afdelingens egen opgave at gøre opmærksom på, hvad de kan byde ind med.... Det handler lidt om at markedsføre sig i organisationen.“ 

Forestillingen om, at andre enheder i virksomheden efterspørger ydelser fra HR-afdelingen - og dermed skaber dens berettigelse - er ifølge Flemming Poulfelt forkert. Han mener altså i stedet, at HR bør fortælle, hvordan forskellige HR-tiltag støtter såvel forretning og bundlinje i organisationen.

Laver ikke HR for HR’s skyld - men for forretningens

Dette synspunkt støttes af Kim Kastrupsen, HR-chef i Danmarks femtestørste revisionsfirma, Beierholm. Da Beierholm er en partnerejet virksomhed, skal alt, hvad HR-afdelingen laver, give værdi:

"Vi laver ikke HR for HR’s skyld. Den enkelte partner skal kunne mærke, at de forskellige HR-tiltag tilføjer reel værdi.


Candidating kan bidrage til bundlinjen

Ved at bruge Candidating - en ny, digital platform - kan virksomheder reducere tidsforbrug og lønomkostninger på rekruttering med omkring 75 % i forhold til traditionelle tilgange.

Det skyldes blandt andet, at du med Candidating let, hurtigt og direkte kan komme i kontakt med aktuelle, screenede og jobklare kandidater.

Se, hvad Candidating kan betyde for din bundlinje her. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Candidating.com

Havnegade 39 DK-1058
1058 København K
Danmark
Candidating.com

Send til en kollega

0.168