RS Components lagerfører nu kompakte Figaro-gassensorer, der giver en bedre overvågning og detektion

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Et bredt udvalg af sensorer, der opfylder behovene inden for overvågning og sporing af forskellige gasser i en lang række anvendelser, herunder lækagesøgning i køle- og gassystemer og registrering af opløsningsmidler i klimaanlæg.

Juli 2017 – RS Components har annonceret tilgængelighed af en bred vifte af kompakte gassensorer fra Figaro, som er verdensledende udvikler inden for gasdetekterings-sensorteknologi. Til en bred vifte af gasovervågnings- og detektionsanvendelser på tværs af mange brancher anvender Figaro-sortimentet metoder baseret på multilayer, halvledere og elektrokemisk detektion, som er særligt optimeret til bestemte typer gas. 

Blandt vigtige anvendelsesområder er sikkerhed, alarmer, måle- og kontrolsystemer, lækagesøgning i køle- og gassystemer, detektering af brændbare gasser, detektering af opløsningsmidler i fabrikker og klimaanlæg samt overvågning af luftkvalitet og kulilte. 

Sensorudvalget dækker et bredt spektrum af luftarter, herunder carbonmonoxid, nitrogenoxid, kvælstofdioxid, svovldioxid, ammoniak, klor, svovlbrinte, metanhalocarboner, LP (flydende gas) og andre brændbare gasser. Sortimentet omfatter også flere luftkvalitetssensorer til måling af tilstedeværelse af flygtige organiske forbindelser, som kan påvirke indeklimaet negativt. 

Andre produkter omfatter en række evalueringsmoduler, der er designet til at udføre test af forskellige sensorer i Figaro-sortimentet for at give en forståelse af anvendelsesydeevnen samt gastestbokse og et bredt udvalg af sensorfatninger. 

Figaro-gassensorsortimentet leveres nu fra RS i EMEA, Asien og Stillehavsområdet. 

Besøg dk.rs-online.com

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.814