23948sdkhjf

Fem tips til at undgå at få stjålet computeren på din rejse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Refurb A/S

Det er dejligt at kunne have sin computer med på ferien, men hvordan undgår man egentlig at få den stjålet på turen? Det giver artiklen dig fem rigtig gode bud på.

 

Hos Refurb har vi masser af billige computere på hylderne, som gør det muligt for dig som kunde, at købe en rejsecomputer, som du ikke er ligeså øm overfor, som din almindelige arbejdscomputer. Du kan med fordel tjekke vores B og C grades, som netop er computere, der har fået sig en ridse eller to, og derfor er oplagte at medbringe på rejsen.

I dette indlæg har vi desuden samlet et par gode tips til dig som vil være sikker på ikke at få stjålet dine data på rejsen!

Gør det svært at trænge ind
Det er selvfølgelig også en god idé at overveje, hvordan man besværliggør tyvens indtrængen i en eventuel taske. Står den åbent, vil det være nemt at fikse computeren op for en professionel, og derfor er det selvfølgelig det allervigtigste, at man lyner alle rum, når man tager tasken på ryggen. Derudover kan man bruge noget ekstra sikkerhed, som gør det endnu sværere for tyven.

Det kan eksempelvis være et lag af skumgummi, som sidder på indersiden af tasken. Det vil gøre det sværere at skære hul i tasken i en presset situation.

Man kan også vælge at sætte hængelåse på, hvilket selvfølgelig også gør det mere besværligt, når du selv skal i tasken efter noget.

Hav din computer tæt til kroppen
De fleste tyverier sker, når mange mennesker er samlet på lidt plads, for det giver optimale betingelser for tyvene. Enheder bliver særligt stjålet, hvis de holdes i en pose eller på anden vis væk fra kroppen, og det er derfor en god huskeregel, at man skal holde sin laptop helt tæt til kroppen.

Det kan eksempelvis ske ved, at man holder computertasken ind til maven, når man er i en tæt flok, eller at man vender ryggen om, så den sidder på maven for en periode.

Prøv at skjule computertasken
Det allerbedste og måske mest nyttige råd er, at man skal prøve at skjule, at man har en computer på sig. Det er nemlig ekstremt fristende for tyve, hvis de ser en computer tydeligt, og det vil øge deres interesse for dig. En computer kan nemlig indeholde mange værdifulde ting, og derfor er det altid et interessant emne for tyve.

Derfor er det en god idé, at man gemmer computertasken mest muligt væk, hvis det er muligt.

Det kan eksempelvis foregå ved, at man putter den i sin større rygsæk eller på anden måde gør den mindre synlig. Man kan også finde computertasker, som er velegnede til en laptop, men som ikke ligner computertasker. Det er designet netop for at beskytte mod tyve.

Tjek fx. denne side for at finde computertasker, som ikke ligner, at de indholder en computer.

Lås den grundigt
Hvis du alligevel får computeren stjålet, så skal du gøre det sværest muligt for tyven at bruge den og trænge ind i den.

Nogle hackere er selvfølgelig dygtige, men er det ikke tilfældet her, så er det vigtigt, at du har et svært password, som ikke kan findes i tasken, computeren er stjålet i. Giv tyven svære betingelser.

Gør det nemt at finde dig
Lykkes ovenstående, så er der gode muligheder for, at din laptop findes igen.

Sørg derfor altid for, at du er nem at komme i kontakt med, hvilket blandt andet kan ske ved, at du tydeligt placerer dine kontaktoplysninger på computeren, så du er til at finde.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Refurb A/S

Hornbjergvej 8
8543 Hornslet
Danmark
Refurb A/S

Send til en kollega

0.109