23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FALCON - sikker håndtering af farlige væsker

På dette sensible område er maksimal beskyttelse af både medarbejdere og miljøet særlig vigtig. Dette krav kombinerer DENIOS med produkter, som er afstemt af virksomhedens krav, opfylder ergonomiske interesser og har det nødvendige sikkerhedsudstyr.

Håndtering af brændbare væsker kræver varsomhed, opmærksomhed og omtanke. FALCON produkter garanterer optimal beskyttelse og maksimal sikkerhed ved transport og håndtering af farlige medier. Det store FALCON sortiment omfatter påfyldningskander, findoseringskander, lager-og transportbeholdere og sikkerhedsdunke til sikker håndtering af aggressive medier samt sprøjtekander, stænkekander og dykkebeholdere til rengøring.

Dine Fordele med FALCON:

- Nøjagtig dosering og indsprøjtning
- Sparsommelig i brug, reducerer dampe fra opløsningsmidler
- Resistent over for kemikalier og aggressive medier
- Modstandsdygtig, stabil og af høj kvalitet
- God beskyttelse (f.eks. mod flammeslag og antændelse) vha. udluftning, trykaflastningsventil, flammespærre og beskyttelsesring

LÆS OGSÅ: Hvem skader naturen?

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af pumper og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

Send til en kollega

0.094