23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød DMTonline på Skandinaviens nyeste elektronikevent

- DMTonline ApS er med på ’bølgen’, når fagmessen EOT - Electronics of Tomorrow åbner dørene for første gang den 31. oktober - 2. november 2017

Foto: John Sørensen, Ole Ingby & Gitte Berg, DMTonline

Med fremtidens elektronik som omdrejningspunktet byder EOT besøgende indenfor i MCH Messecenter Herning med et nytænkt bud på en messe, hvor konferencer, netværk og udstilling går op i en højere enhed med vækst, udvikling og innovation som den røde tråd. DMT er en af de udstillere, der står klar, når messen åbner 31. oktober og ser frem til nogle spændende dage.

Kort info om DMT:
DMT spænder bredt og er blandt andet underleverandør med kabel-konfektionering, stik og kabler til industrien. Endvidere har DMT mere end 21-års erfaring med produkter, rådgivning og salg af kvalitets-kabler indenfor f.eks.: Low Loss kabler, RG kabler, Corrugatede kabler, MIL-C17 kabler, FEP/PTFE kabler og Semi-rigid kabler m.m.

DMT kan leverer alt hvad der skal til en moderne kommunikationsløsning. F.eks. antenner, kabler, stik, RF parts og meget mere. DMT prøver på at lytte til kunderne og hvad deres behov er - og hvis det passer ind i DMT’s program, fører de det. Med det store lager kan DMT leverer det meste fra dag til dag. Hvis kunden mangler færdig-konfektionerede kabler, kan de også forvente at disse produceres, så det kan leveres dagen efter.

Virksomheden er i dag totalleverandør af kommunikationssystemer til små og store virksomheder - også offshore. DMT er for nyligt blevet ISO 9001 certificeret for at imødekomme de krav som industrien kræver i fremtiden.

 Mød DMTonline på stand nr. M9760 d. 31. oktober - 2. november. Messen er åben dagligt fra kl. 9-16.

DMT ser frem til at møde kunder og samarbejdspartnere på messen!

Se www.dmtonline.dk for yderligere information.

 

DMTonline ApS
Kjeldgaardsvej 1
9300 Sæby
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21815837
P nummer: 1005226291

Send til en kollega

0.031