23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vejeceller og vejemoduler fra Eilersen Electric A/S er nu IECEx certificeret

Eilersen Electric A/S har opnået IECEx og ISO9001:2015 certificering.

Hvad er forskellen på ATEX og IECEx?

Hvor ATEX certificeringen er en Europæisk standard, så er IECEx certificeringen en international standard. Med denne godkendelse er Eilersen Electric A/S i stand til at leve op til de skrappeste krav inden for udstyr til eksplosionsfarligt område.

Men hvad betyder det i praksis for vores kunder?

Da mange lande opererer under forskellige standarder, betyder det, at Ex-udstyr skal overholde de gældende normer i det pågældende land. Med vores nye globale IECEx certificering kan maskinbyggere trygt benytte Eilersen vejesystemer på tværs af alle lande. Dette har medført at Eilersen nu er repræsenteret i over 90 lande, hvor Eilersen digitale vejeceller kommer vores kunder til gode.

Med IECEx godkendelsen kan Eilersen vejeceller anvendes i Ex zone 1,2, 21 og 22.

ISO:9001:2015 forud for IECEx certificeringen
Grundlaget for IECEx certificeringen er den ISO:9001:2015 certificering Eilersen Electric A/S opnåede i foråret.

ISO:9001 certificeringen, er et resultatet af, en dybdegående gennemgang og ensretning af de operationelle processer, hvilket betyder at alle parametre og processer omkring vores produkter, er dokumenteret til mindste detalje.

Vi har altid været meget fokuserede på kvaliteten af vores produkter, og en omfattende intern kvalitetskontrol har været en del af vores hverdag igennem hele virksomhedens historie, men nu kan vi også dokumentere det.

Fremadrettet får vores kunder stadig glæde af den høje kvalitet, vi altid har været kendt for.

Hvis du vil høre mere om vores produkter, så ring til 4918 0100 eller skriv til info@eilersen.com eller besøg www.eilersen.com

 

Eilersen Electric Digital Systems A/S
Kokkedal Industripark 4
2980 Kokkedal
Fredensborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20907134
P nummer: 1008645848

Send til en kollega

0.047