23948sdkhjf

Ny kvalitetsansvarlig skal sikre det fortsatte høje niveau

| Medlemsnyhed | Indrykket af PSC A/S

PSC A/S har valgt at investere yderligere i kvalitet og i denne forbindelse ansætte en kvalitetsansvarlig.

Kvalitet optager en stor plads i dagligdagen hos PSC A/S, både i forhold til kvaliteten på produkterne, som sendes ud af huset, men også internt i virksomheden gennem processer og respons på kundernes krav. Virksomheden er desuden er ISO-certificeret i henhold til ISO 9001, hvilket stiller krav til beskrevne processer for at sikre den ensartede kvalitet, der gerne skulle opleves af kunderne.

PSC A/S er ellers rigtig godt med, når det kommer til kvalitet. En nyligt gennemført kundetilfredsheds-undersøgelse viser den største tilfredshed blandt kunderne hidtil. Her scorede især responstid og produktkvalitet topkarakterer. Det bemærkes også i undersøgelsen, at virksomhedens arbejde med reklamationer har givet pote, og at der opleves færre reklamationer end nogensinde. At bibeholde det gode resultat i forhold til reklamationer og i dette lys leanoptimere i produktionen vil blandt andet have hovedfokus i 2018.

Opretholdelsen af den gode kvalitet stiller krav til virksomheden, og det har man valgt at imødekomme ved at ansætte en kvalitetsansvarlig, der skal varetage kvalitetsstyringen for at sikre kvaliteten fortsat topprioritet. Kvaliteten har ellers været i gode hænder hos Kim Olesen, som indtil nu har haft kvalitet som ansvarsområde. Kim Olesen vil fremover fokusere på indkøb og logistik.

I stillingen som kvalitetsansvarlig har PSC A/S ansat Jonas Glerup, som udover kvalitet også skal have ansvaret for PTA. Jonas kommer fra en stilling hos Hosta Industries A/S, hvor det primære fokus har været på kvalitet og forbedringer samt projektledelse for modning af nye produkter og nyt produktionsudstyr. Han er derfor godt klædt på til at løfte stillingen som kvalitets- og PTA-ansvarlig hos PSC A/S.

Medlemsnyhed

Indrykket af
PSC A/S

Industrivej 13
9700 Brønderslev
Danmark
PSC A/S

Send til en kollega

0.062