23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fibox revolutionerer produktionen og kapaciteten med syv-cifret investering i Lempäälä

Fibox mere end fordobler sin produktion i Finland med et nyt, omfattende investeringsprogram

Investeringerne fokuserer primært på at introducere helt nye og unikke løsninger, der vil revolutionere produktion og kapacitet på virksomhedens Lempäälä-fabrik.

Investeringsprogrammet, som har en samlet værdi af mere end 3 millioner euro, omfatter både udvidelse af driftslokaler og investeringer i udstyr og automatisering. Sprøjtestøbningskapaciteten er allerede steget betydeligt i år og vil blive mere end fordoblet med det nye investeringsprogram. Udvidelsen af anlægget begynder i oktober og fortsætter i etaper med henblik på fuld gennemførelse om to år.

"Vores kunder har været bekymrede for forsyningskædens evne til at reagere på deres stigende behov. Mange af disse virksomheder spiller en ledende rolle i vækstskabelsen i Finland. Denne hidtil usete investeringsforøgelse for en virksomhed af vores størrelse, vil gøre det muligt for os at garantere tilstrækkelig produktionskapacitet til at imødekomme stigende efterspørgsel. En produktion tæt på kunden giver os en forkortet forsyningskæde, der sikrer et hurtigere og mere pålideligt resultat, "forklarer Fibox´ bestyrelsesformand Tapani Niemi.

De nye investeringer i Finland er også et glimrende eksempel på Fibox´ miljøprogram, der tager sigte på at reducere CO2-udledningen for virksomhedens slutprodukter væsentligt. Investeringen vil muliggøre en markant reduktion i forsendelsesmængderne.

Investeringsprogrammet frigør ligeledes kapacitet til en mere hensigtsmæssig produktion på virksomhedens fabrikker i Kina og Polen, især inden for produktion af elektriske og automatiske systemer. Fibox-fabrikken i Shanghai har, med flytning til mere rummelige lokaler, allerede forberedt sig på vækst.
"Jeg er meget glad for, at disse investeringer vil gøre det muligt for os at øge vores kunders vækst mere effektivt både i Finland og internationalt. Vores egen produktion kan også garantere høj kvalitet og pålidelighed i udlandet uden unødvendige risici, "siger Matti Roth, administrerende direktør, Fibox Tested Systems Oy.

Fibox A/S
Taastrup Hovedgade 101, 1. sal
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16990035
P nummer: 1001198907

Kontaktperson

MC
Morten Clausen
mcl@acrmedier.dk

Send til en kollega

0.031