23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye patenter til Parkers ETH lineære aktuatorer

Nye patenter til Parkers ETH lineære aktuatorer reducerer tiden til idriftsættelse og vedligeholdelse

Parker Hannifin, verdens førende inden for Motion & Control teknologier, har offentliggjort to vigtige nye patenter til sin førende serie af ETH elektromekaniske lineære aktuatorer.
Patenterne er designet til at reducere idriftsættelse og vedligeholdelsestid for brugere, samt minimere maskinens nedetid.

Det første patent realiserer indførelsen af en unik smøreport, der tillader smøring på sekunder, uden at det er nødvendigt at adskille nogen del af aktuatoren. I kernen af ETH elektromekaniske aktuatorer er et kuglegevind af høj kvalitet og præcision, der er designet til at give en jævn drift over hele hastighedsområdet. Alle kuglegevind kræver dog lejlighedsvis smøring i løbet af deres levetid. For at forenkle denne proces og spare tid har Parkers ingeniører designet den integrerede smøreport. Den patentbeskyttede port er placeret på den ekstruderede profils hus.

Parkers andet nye patent til dets ETH elektromekaniske aktuatorer vedrører spændingen af tandrem, der forbinder kuglegevindet med en parallel monteret motor. For at sikre optimal drejningsmoment overførsel skal båndspændingen justeres perfekt. Her har Parker udviklet et nyt spændingsprincip for at øge pålideligheden og reducere den tid, som denne proces kræver.

Det patentbeskyttede spændingsprincip, der er baseret på et simpelt system med en tandrem, gevindstifter og låsemøtrikker, gør det muligt at opnå perfekt spænding. En anden stor fordel ved processen er en meget forenklet vedligeholdelse.
For eksempel, hvis en kunde nogensinde har brug for at skifte motor, beholdes den samme bæltespænding; der er ikke behov for nogen justering.

Parkers populære ETH elektromekaniske aktuatorer er designet til at lukke kløften mellem pneumatiske og hydrauliske aktuatorer, hvilket giver et pålideligt og økonomisk alternativ til begge i en bred vifte af industrielle applikationer.

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503
P nummer: 1025850145

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.032