23948sdkhjf

PSC A/S ønsker glædelig jul og godt nytår

| Medlemsnyhed | Indrykket af PSC A/S

Julen står for døren og PSC A/S vil i denne anledning ønske kunder og samarbejdspartnere en glædelig jul og et godt nytår.

Julen nærmer sig, og hos PSC A/S betyder det afslutningen på et fantastisk år. Fantastisk, både i forhold til antallet af nye kunder, som i 2017 har valgt os som leverandør, og til gamle trofaste kunder, som bliver ved at vælge PSC A/S. Det vil vi gerne sige tak for.

For PSC A/S har 2017 været kendetegnet ved vækst og optimering. I produktionen er udvidet med en ny laserskærer og en ekstra finsav. Vi står dermed endnu stærkere med nyt udstyr. På ressourcesiden har vi kunnet sige velkommen til to nye medarbejdere inden for marketing og kvalitet. Og med kvalitet in mente har vi gennem hele 2017 forberedt os på opgraderingen til ISO 9001:2015, og den endelige audit står for døren. Slutteligt har vi gennemført en kundetilfredshedsundersøgelse, der viser størst tilfredshed blandt kunderne nogensinde. Undersøgelsen har vist, at der især lægges vægt på respons og kvalitet, og at det er på disse punkter, at den største tilfredshed ligger. Det er vi rigtig glade for.

Juletiden er også en tid, hvor PSC A/S lukker ned og tager en lille pause fra hverdagens spændende udfordringer. Dette betyder, at vi holder julelukket fra mandag d. 25. december 2017 til og med mandag d. 1. januar 2018. 

Vi hos PSC A/S ønsker alle vores kunder og samarbejdspartnere en glædelig jul og et godt nytår.

Medlemsnyhed

Indrykket af
PSC A/S

Industrivej 13
9700 Brønderslev
Danmark
PSC A/S

Send til en kollega

0.049