23948sdkhjf

Elektroniske pumper til alle medier

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denios ApS

Hvis ens pumpe ikke er velegnet til mediet, som der pumpes ville man oftere opleve reparationer af pumpen og i nogle tilfælde udskiftning.

Pumper, der ofte går i stykker, er tit of ofte ikke velegnet til det medie, som den skal pumpe o bliver derfor hurtigere slidt og i tilfælde går i stykker – Som I sidste ende kan blive en omkostningsfuld affære.

Vi hos DENIOS, ville gerne forhindre dette for jer – Hvorfor vi gennemgår spørgsmål, hvilke medier der skal pumpes, hvor ofte den skal pumpes, afstanden og meget mere – Alle disse faktorer har en indflydelse på valget af den rigtige pumpe.

Læs også: Den europæiske standard EN 14470-1

Pumperne har adskillige godkendelser, herunder f.eks. IP 24, CE, GS og ATEX – ATEX er kun nødvendigt såfremt der pumpes i et eksplosiv atmosfærer eller ved bestemte medier.
Pumperne har adskillige dykkedybde, og det er derfor også muligt at få til container såvel som tromler.

Pumpen er nem at håndtere og der kan desuden tilsluttes en gennemløbstæller, som er digitale (Både til ATEX og ikke ATEX områder) – Disse gennemløbstæller bliver selvfølgelig også valgt ud fra hvilket medie der skal pumpes.

Se DENIOS’ store udvalg af pumper og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denios ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
Denios ApS

Send til en kollega

0.101