23948sdkhjf

Ved du, hvor vigtigt LYS er for dig?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prevas A/S

Prevas’ kunde, LYS Technologies, har lanceret verdens første brugervenlige wearable, der måler lyseksponering og med en dertilhørende app, kan holde styr på din døgnrytme for dig.

LYS Technologies, en ny London-baseret design- og teknologivirksomhed, har lanceret den første generation af deres nye lysmålings-wearable og tilhørende app, der bruger lyssensorer og algoritmer, som forlænger fotoreceptorerne i vores øjne, og giver brugerne værdifuld indsigt i og tips omkring deres lysvaner. Med brugbar feedback, real-time lysanalyse og oversigter, leder LYS wearable og app, brugerne til det rigtige lys på det rigtige tidspunkt på dagen. LYS wearable er en møntformet wearable, der er skabt i slankt skandinavisk design.

På kun 9 måneder har Prevas hjulpet LYS Technologies til at tage deres idé gennem rapid prototyping, brugertest og til produktion. Læs mere om projektet og udviklingen i næste udgave af Prevas’ kundemagasin, Tech Trends.

Om Prevas
Med spidskompetencer inden for embedded software, elektronik, mekanik og projektledelse samt industriel IT og Automation, bidrager Prevas med innovative løsninger, der skaber vækst. Prevas blev grundlagt i 1985 og er den primære leverandør og udviklingspartner for førende virksomheder inden for brancher som f.eks. biovidenskab, telekommunikation, bilindustrien, forsvarsindustrien, energisektoren og maskinindustrien. Vi har kontorer i Sverige, Danmark, Norge og Indien. Virksomheden har mere end 600 ansatte. Besøg www.prevas.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prevas A/S

Lyskær 3 EF / Hedeager 3
2730 Herlev / Aarhus N
Danmark
Prevas A/S

Send til en kollega

0.104