23948sdkhjf

Lejestrømme kan skade dine elmotorers lejer - Synflex A/S har løsningen.

| Medlemsnyhed | Indrykket af SynFlex A/S

Aegis® ringen fra Synflex A/S er en løsning, som er meget enkel at montere og som beskytter elmotorer ved at aflede lejestrømmene til jord.

Lejestrømme opstår især ved brug af frekvensomformere hvor udgangsspændingens kurveform, forårsager højenergifyldte elektriske udladninger på elmotorens aksel og tilkoblet materiel (f.eks. gear, pumper, ventilatorer osv.). Disse uhensigtsmæssige spændingsudladninger løber gennem motorens lejer og forårsager dermed mekaniske skader på lejernes løberinge og kugler.

Aegis® ringen fra Synflex A/S kan være løsningen og endda en meget enkel og forholdsvis billig løsning, da den er nem at installere og slides forsvindende lidt.

Aegis® ringen eftermonteres hurtigt og enkelt på motorens aksel. Motoren skal således ikke afmonteres og skilles ad, som det er tilfældet, hvis man f.eks. vælger at skifte til isolerede / keramiske lejer.

Montering kan udføres på stedet af en tekniker, som f.eks. en af virksomhedens vedligeholdelsesfolk eller af en ekstern montør.

Aegis® ringen er en god investering, da den er udført i meget høj kvalitet. Den er opbygget med mange tusinde elektrisk ledende microfibertråde, udført i et effektivt og slidstærkt materiale med lang levetid, som oftest overstiger motorens levetid.

For elmotoren vil det betyde længere holdbarhed, som giver ejeren øget oppetid i produktionen og dermed bidrage betydeligt til produktionsoptimeringen.

Aegis® ringe leveres med 8 forskellige monteringsløsninger, og hos Synflex A/S hjælper vi dig gerne med at vælge den rigtige Aegis® ring til netop din elmotor. Vi leverer også et digitalt oscilloskop & multimeter, inkl. differentialprobe, som kan anvendes i forbindelse med måling af lejestrømmen i en given motor.

Videoen viser Aegis® ringen installeret og sammenlignet med en alternativ løsning. Håndbogen her på siden giver omfattende viden om lejestrømme generelt og Aegis® ringene i særdeleshed.

Hvis du har en konkret forespørgsel, så kontakt gerne vores salgsafdeling på tlf. +45 44 48 55 00 eller info@synflex.dk.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SynFlex A/S

Lejrvej 3
3500 Værløse
Danmark
SynFlex A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11