23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ErgoPack Danmark by USP

ErgoPack og Ubro SystemPac har forstærket samarbejdet

I samarbejde med ErgoPack er Ubro SystemPac stolte af at præsentere et helt nyt koncept, ErgoPack Danmark. Et stærkere og tættere samarbejde mellem ErgoPack og USP betyder at kunderne vil opleve øget specialisering og ekspertise samt hurtigere problemløsning.

 

ErgoPack Danmark salgsspecialist, Anders Overmark fortæller:
”Det forstærkede samarbejde skal kunne mærkes hos kunderne, hvor vi vil være tættere på kunderne, de skal opleve forstærket specialisering og ekspertise, vi skal kunne imødekomme deres problemer hurtigere og finde en løsning.”

 

Hvad er ErgoPack?
ErgoPack leverer unikke, innovative og ergonomiske palleomsnøringsmaskiner, som effektivt og fleksibelt omsnører dine paller mens medarbejderens helbred bliver skånet. I mange år har der været et hul i branchen mellem manuel omsnøring med en båndstrammer og fuldautomatiske palleomsnøringsmaskiner, det hul udfylder ErgoPack.

 

Færre sygedage
Manuel omsnøring giver rygproblemer. Det er hårdt for kroppen og på ingen måde ergonomisk. Rygproblemer er den hyppigste årsag til sygedage. Hvert år behandles mange tusinde mennesker for rygproblemer. Den primære årsag til rygsmerter på arbejdspladsen skyldes dårlig kropsholdning og gentagne usunde bøjninger af ryggen.
ErgoPack-maskinerne er certificeret og anbefalet af den landsdækkende tyske kampagne for en sundere ryg. ”Aktion Gesunder Rücken e. V.”

 

Du kan læse mere om det innovative palleomsnøringssystem her:

 

Vi tilbyder en uforpligtende præsentation af de interessante og spændende muligheder du kan få med ErgoPack, kontakt vores salgsspecialist, Anders Overmark på 4019 9974 eller ao@ergopack-danmark.dk

Ubro SystemPac A/S
Industriholmen 15A
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28333129
P nummer: 1017406937

Kontaktperson

Marketingkoordinator - Frederikke Gyldholm
Marketingkoordinator
+45 40541564 fgh@ubro-systempac.dk

Send til en kollega

0.047