23948sdkhjf

Back stage hos MAN Diesel & Turbo

| Medlemsnyhed | Indrykket af Fremstillingsindustrien - En del af DI

Skab nye innovative forretningsmuligheder med Industriel IoT.

Engang kunne man som fremstillingsvirksomhed med ro i sindet bruge sin viden og erfaringer til at få sin forretning til at blomstre - og mange gange med succes. Globalisering og digitalisering har dog for alvor taget fart, og har vendt op og ned på den måde, man driver sin forretning på. Vi skal nu for alvor forholde os til, hvordan vi kan skabe forretning med de digitale muligheder, før vores konkurrenter gør det.

Kom til back stage hos MAN Diesel & Turbo i Sydhavnen i København, og hør om alle de fantastiske muligheder, der ligger i IoT teknologien. MAN Diesel fortæller om udfordringerne, som de står over for, og hvordan de ser fremtiden. Dernæst vil Microsoft tegne et billede af, hvordan det digitale landskab ser ud for fremstillingsindustrien, og hvad vi kan forvente. Trendlog giver indblik i en simpel måde at komme i gang med IoT, og endelig vil Innovation Lab vise os, hvordan IoT kan omsættes til forretning gennem en række praktiske eksempler.  

Derudover skal vi med helt ind i maskinrummet hos MAN Diesel, hvor vi på en rundvisning får indsigt i deres produktion og ny teknologi.

Tilmeld dig back stage her

Program:

12:30 – 13:00
Registrering

13:00 – 13:05
Velkommen og præsentation af dagens program

13:05 – 14:00 
Brug af ny teknologi hos MAN Diesel
v/Head of Classification Business Engineering Christian Osman Rasmussen, MAN Diesel
Reservedele til MAN Diesels motorer er et kæmpe marked, hvor kopiprodukter og andre uoriginale reservedele fylder meget. Christian Osman Rasmussen fortæller historien om, hvordan MAN Diesel gennem brug af ny teknologi og sund fornuft vil sikre sig,
at der i højere grad bliver brugt originale reservedele til deres skibsmotorer.

14:00 – 15:00 
Rundvisning

15:00 – 15:30
Teknologiens indflydelse på industrien
v/Account Executive within Manufacturing Frederik Thue Andersen, Microsoft
Microsofts indflydelse på industrien er stor og vil få en endnu større betydning i fremtiden. Deres software og andre løsninger gennemsyrer mange produkter og maskiner. Derfor vil Frederik Thue Andersen fortælle om udviklingstendenser og løsninger inden for fremstillingsindustrien. Han vil også fortælle, hvad vi kan forvente, når IoT for alvor slår igennem og binder maskiner, processer og kundebehov meget tættere sammen.

15:30 – 16:00
Pause

16:00 – 16:30     
Saml dine data i skyen og brug dem  
v/CEO Lars Märcher Sandig, Trendlog
Data er ”det nye guld” lyder det fra mange sider, men det handler i den grad også om at få fat i guldet. Lars Märcher Sandig fra Trendlog vil vise, hvordan de har udviklet en enkel måde at opsamle data fra et utal af kilder for derefter at opsamle og visualisere data i skyen.

16:30 – 17:15       
Skab ny forretning med IoT
v/Managing Partner i Innovation Lab Frederik Bonde og CEO i Big Data i Innovation Lab Mads Voigt Hingelberg
Data alene er ikke nok, men ved at være en af landets bedste til at se mønstre i data er Frederik Bonde og Mads Voigt Hingelberg i stand til at skabe nye forretningsmæssige IoT muligheder i eksisterende virksomheder gennem data. Hør, hvordan de arbejder med bl.a. kundesegmentering, produktionsoptimering og meget andet ved hjælp af data og maskinlæring, og herigennem klæder
virksomhedsledere på til at træffe bedre beslutninger. 

17:15 – 17:45
Netværk og sandwich to go

Tilmeld dig her

Tid og sted
27. februar kl. 12.30 - 17.45

Sted:

MAN Diesel & Turbo, Teglholmgade 35 (Academy), 2450 København SV

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Fremstillingsindustrien - En del af DI

H.C Andersen Boulevard 18
1787 København V
Danmark
Fremstillingsindustrien - En del af DI

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063