23948sdkhjf

Sensor med diagnostisk system til fremtidens intelligente fabrik

| Medlemsnyhed | Indrykket af BERNSTEIN A/S

Ny kontaktløs sensor med indbygget diagnostisk system, som indsamler data til intelligent produktion. Den kompakte sensor er designet til at overvåge bevægelige sikkerhedsanordninger, såsom døre og beskyttelsesgitre.

Bernstein A/S er glade for at kunne præsentere den nye kontaktløse sikkerhedssensor SRF, der er udviklet med særlig fokus på Industri 4.0 og fremtidens SMART fabrikker. SRF sikkerhedssensor er designet til at overvåge bevægelige sikkerhedsanordninger, såsom døre og beskyttelsesgitre.

SRF - en forkortelse af Safety RFID- er en kompakt sensor, der beskytter operatøren ved at slukke for eller undlade at starte maskiner og udstyr, hvis sikkerhedsanordningen ikke er korrekt lukket. Den er derfor ideel til brug på alle steder, hvor sikkerhedsafbrydere eller sensorer er anvendt som maskinsikkerhed.

Det særlige ved SRF er det diagnostiske system, der er indbygget i sensoren, som indsamler data til intelligent produktion. Information bliver sendt til maskinstyringssystemet via I/O Link eller alternativt til en smartphone ved brug af NFC teknologi. På den måde hentes 20 forskellige typer diagnostisk data og gøres tilgængelig for hver enkelt sensor, også når disse er serieforbundet. Disse informationer kan blandt andet anvendes til at sikre effektiv vedligehold af maskinen og derved forhindre omkostningsfulde produktionsstop.

SRF sikkerhedssensor er perfekt til opgaver, der blandt andet involverer emballeringsmaskiner og udstyr, træbearbejdnings-, drejnings-, sprøjtestøbe-  og fræsemaskiner samt til maskiner inden for fødevareindustrien.

SRF sikkerhedssensor har en beskyttelsesgrad på IP69 og kan bruges enkeltvis eller i en serieforbindelse. Der anvendes standard 4-leder kabel til montering af serieforbindelsen, hvilket minimerer omkostningerne. SRF har kodningssystem 4 i henhold til ISO 14119 og er inddelt i 3 forskellige kodningsniveauer.

Bernstein rangerer blandt verdens førende producenter af industriel sikkerhedsteknologi med et omfattende udvalg af kontakter, sensorer, monteringskasser og specialdesignede komponenter. Med mere end 70 års erfaring kan Bernstein yde professionel rådgivning og teknisk kompetence, der sikrer, at du får den mest optimale løsning. Bernstein AG blev grundlagt i 1947 og tæller i dag mere end 500 medarbejdere i 10 lande verden over.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BERNSTEIN A/S

Sindalsvej 30
8240 Risskov
Danmark
BERNSTEIN A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.064