23948sdkhjf

Udvidet samarbejde mellem Abracon og RS Components

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Aftalen dækker Europa og Asien og giver RS' kunder hurtig adgang til førende komponenter inden for frekvensstyring, RF, tilslutningsmuligheder og effektkomponenter

Februar 2018 - RS Components (RS) har indgået en aftale med Abracon, LLC, en førende global producent af komponenter til frekvensstyring, timing, synkronisering, RF og tilslutningsmuligheder, som er beregnet til anvendelse på markeder som f.eks. industri, kommunikation og bilproduktion samt den nye generation af IoT-applikationer. 

Distributionsaftalen dækker EMEA og Asien og giver RS' kunder hurtig og nem adgang til Abracons brede sortiment af produkter, herunder kvarts-timing-krystaller og MEMS-oscillatorer, realtidsure (RTC'er), RJ45-stik med magneter, effekt- og RF-spoler, trådløse forkoblingsmodstande, antenner og andre RF-enheder. Aftalen er også en vigtig udvidelse af det eksisterende samarbejde i USA mellem Abracon og Allied Electronics & Automation, som er handelsmærket for Electrocomponents plc på det amerikanske kontinent. 

Vigtige avancerede teknologier til Abracon omfatter avanceret udvikling, simulering og test af Pierce-oscillatorer og RF-antennesystemer. PAS-testen (Pierce Oscillator System) kan diagnosticere krystallers strømførende ydeevne i IoT-enheder med lavt strømforbrug og dermed afsløre designfejl, inden de påvirker løsningens pålidelighed. Antennetuning supplerer Abracons kompetencer indenfor elektromagnetisk simulering og udvikling og kan give kunderne en hurtig genvej til markedet for komplekse RF-design og trådløse design. 

"RS er i tråd med vores værdier for kundeservice og innovation", sagde Mike Calabria, CEO hos Abracon. "Vores eksisterende samarbejde med Allied omfatter nu RS og forbedrer i væsentlig grad Abracons dækning af deres omfattende ingeniørfælleskab på de europæiske markeder. RS' omfattende digitale forretning og deres udvalg af værdiskabende tjenester, herunder værktøjer og ressourcer til ingeniører gennem DesignSpark, giver maksimal support til vores kunder." 

"Denne aftale bygger videre på det eksisterende samarbejde med Allied og udgør en vigtig forbedring af vores portefølje," siger Andy Keenan, Vice President Category Management for Semiconductors and Passives hos RS. "Abracon leverer kvartskrystalteknologier, som hjælper ingeniører med at opfylde kravene om lavt strømforbrug og høj ydelse i den næste generation af batteridrevne enheder i nye IoT-applikationer og meget mere."

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.105