23948sdkhjf

Skærp din faglighed med ny viden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lemvigh-Müller A/S

Der er frisk faglig inspiration til et nyt år, når Lemvigh-Müller igen tilbyder et stort udvalg af kurser inden for bl.a. el, vvs, industri, lovstof og projektledelse.

Udviklingen drøner derudad inden for stort set alle brancher og job. Ny teknologi og nye produkter, smartere måder at udføre arbejdet på, ændrede standarder og lovgivning samt bedre værktøjer til ledelse. Der er nok at holde styr på.

Uanset hvad: Vil du holde dig skarp og lære helt nyt eller forblive opdateret, finder du inspiration i den seneste brochure fra Danmarks største stål- og teknikgrossist.

Få ny inspiration
Fra den interaktive brochure kan du få adgang til info om mere end 200 kurser med meget forskelligt indhold inden for el- og vvs-faget, sikringsbranchen og industrien.

Fra Lemvigh-Müllers hjemmeside kan du herefter nemt tilmelde dig det kursus, du finder interessant.

Kurser for enhver
Projektchef Sven Vestergaard fortæller om udbuddet i 2018:

”Vi har som altid et stort udvalg af både teori og praksis på mange niveauer, fra introkurser til certificeringer, der er noget for enhver. I år er det især inden for industri, at vi har interessante nyheder, for eksempel et tredages SCADA-kursus for systemkonstruktører”.

Lemvigh-Müller har kursussteder i hele landet – bl.a. Herlev, Kolding, Aarhus, Randers, Aalborg.

Se den nye brochure


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen
2730 Herlev
Danmark
Lemvigh-Müller A/S

Send til en kollega

0.13