23948sdkhjf

Netværksmøde i Danish Food Tech Group & Danish Fish Tech Group d. 1. marts

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eksportforeningen

Deltag i fælles netværksmøde d. 1. marts 2018 - i vores eksportnetværk Danish Food Tech Group & Danish Fish Tech Group, med fokus på proces inden for fødevare- og fiskeindustrien. Mødet afholdes i Kolding.

Dagen vil byde på mulighed for networking blandt de andre deltagere. Samt indlægsholdere, der vil dele spændende cases og markedsviden.

IFU - Investeringsfonden for Udviklingslande vil give deres input til hvordan de evt. kan rådgive og støtte projekter i udviklingslande og på vækstmarkededer inden for fødevareindustrien.

Har du interesse i markederne i Syd- & Latinamerika og de muligheder/udfordringer disse markeder byder på, vil du på netværksmødet også kunne få et indblik i dette med fokus på fødevareindustrien baseret på mange års erfaringer fra disse markeder.

Hør bl.a fra en dansk fiskeproducent om automatiseringen af deres produktion og hvordan de strategisk arbejder med leverandørudvælgelse. 

Derudover vil der være oplæg og virksomhedscases om tendenser og erfaringer omkring automatisering og robotter i fødevareindustrien.

Du tilmelder dig netværksmødet på vores hjemmeside, hvor du også kan se det fulde program.

Har du spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig til dagen er du også meget velkommen til at kontakte:

Heidi Ravn, Head of Group Danish Food Tech Group, heidi.ravn@dk-export.dk, +45 24218988

Martin Winkel, Head of Group Danish Fish Tech Group, martin.winkel@dk-export.dk, +45 60208557

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eksportforeningen

Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Danmark
Eksportforeningen

Send til en kollega

0.123