23948sdkhjf

Female power skal styrke TekPartners voksende konsulentnetværk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tekpartner A/S

TekPartner opruster på konsulentsiden. Som led i denne strategi har virksomheden ansat Margrethe Christensen som ny salgskoordinator:

Med en voksende efterspørgsel på kompetente, ledige ingeniører til at løse komplekse udviklingsopgaver i danske virksomheder, har udviklingshuset i Herlev gennem de seneste måneder arbejdet på at styrke strategien inden for sit danske og internationale konsulentnetværk. Som led i denne strategi har TekPartner ansat Margrethe Christensen som ny salgskoordinator:

 – Vi har bl.a. udvidet vores netværk globalt for at kunne imødegå efterspørgslen på konsulenter og komplekse udviklingskompetencer. Samtidig har vi sat barren højere i forhold til en tættere opfølgning inden for netværket, som skal komme både den enkelte konsulent, men i særdeleshed også vores kunder til gode, forklarer Salgs- og Marketingdirektør Johnny Jensen. – De strategiske ændringer har gjort det relevant for os at ansætte en medarbejder, der kan have sit overordnede fokus på at pleje og udvikle dette netværk, uddyber han.   

 Margrethe Christensen er ansat pr. 1. oktober 2017. Hun er uddannet markedsøkonom og har oveni en akademiuddannelse i International Handel & Markedsføring fra CPH Business. Hun kommer fra en stilling som marketingkoordinator hos en nordisk IT-distributør. Hos TekPartner vil Margrethe Christensen fremover bl.a. stå for rekruttering af konsulenter til at sikre nødvendige faglige kompetencer og niveau, håndtering og opdatering af CV´er og samarbejdsaftaler samt koordinering og planlægning af arrangementer inden for netværket.

 - Jeg er landet hos et stærkt team, der deler viden og sparrer med hinanden. Jeg glæder mig til at bringe min viden om konsulenternes kompetencer og tilgængelighed i spil og sikre vores freelancere spændende opgaver, fortæller Margrethe Christensen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tekpartner A/S

Hørkær 28, 1.
2730 Herlev
Danmark
Tekpartner A/S

Send til en kollega

0.142