23948sdkhjf

En sikker krog på værktøjet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lemvigh-Müller A/S

Fastgørelsesøjer, ergonomiske håndtag og VDE-værktøj fra Knipex gør arbejdet mindre stressende og mere sikkert.

Håndværktøj fra Knipex sætter fokus på sikkerheden i højderne. Det har omhyggeligt udformede ergonomiske håndtag, så brugeren har det bedst mulige greb.

Derudover er forarbejdningen og hærdningen af skær og klinger optimeret, så værktøjet kræver mindst mulig kraft at anvende – og det gør arbejdet mindre stressende, og samtidig øger det sikkerheden under en opgave.

Stødsikkert håndværktøj

Noget af Knipex’ håndværktøj er forsynet med særlige sikkerhedsforanstaltninger, som gør det sikkert at bruge ved høj spænding. VDE-værktøjet til opgaver på eller nær el-installationer og el-tavler er testet med en spænding på 10.000 volt for at højne sikkerheden for brugen af værktøjet.

Læs også: Lemvigh-Müller har fået en rebel i familien

Styrtsikkert håndværktøj

Udstyr der bruges til at tøjre værktøjet fast kaldes også ’tethered tools’ – og det sikrer, at værktøjet ikke falder ned, når man arbejder i højderne. Det kan nemlig medføre alvorlige skader, hvis det rammer mennesker eller maskiner.

’Tethered tools’ er udstyret med stabile fastgørelsesøjer, som er integreret med håndtaget, så det ikke forstyrrer selve funktionen af værktøjet. Det er især brugbart på offshore-installationer, hvor vind- og vejrforholdene også spiller en vigtig rolle.

Her finder du Knipex

Du kan få et stort udvalg af udstyr fra Knipex i Lemvigh-Müller webshop, Mit Lemu. Se sortimentet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen
2730 Herlev
Danmark
Lemvigh-Müller A/S

Send til en kollega

0.113