23948sdkhjf

Virtu Cycling Group indgår partnerskab med Würth Industri Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af Würth Industri Danmark A/S

Cykelkoncernen Virtu Cycling Group og Würth Industri Danmark indleder et nytænkende parløb. Partnerskabets hovedfokus er at skabe værdibaserede fællesskaber for Würth Industris kunder og medarbejdere og mindre på eksponering.

Würth Industri Danmark bliver ny corporate partner i Virtu Cycling Group, som er Bjarne Riis, Jan Bech Andersen og Lars Seier Christensens koncern af virksomheder med rødder i cykling og cykelbaserede aktiviteter.

Partnerskabet betyder, at Würth Industri fremover vil optræde på såvel kasketter, biler og lastbiler for Team Virtu Cycling's to cykelhold. Men nok så vigtigt bliver Würth Industri også en aktiv partner i Danmarks største erhvervs- og cykelnetværk, Virtu Business Club.

"Vi er rigtig stolte af, at Würth Industri nu indtræder som ny partner hos Virtu Cycling Group. Vi ser begge spændende muligheder i det nye samarbejde, og det er virkelig interessant, at Würth Industri har tænkt sig at bruge partnerskabet så aktivt og strategisk. Det ser vi meget frem til at være en del af, og det giver rigtig god mening, fordi vi deler de samme værdier," siger medejer af Virtu Cycling Group, Bjarne Riis.

Netværk, kunder og medarbejdere i fokus
Hos Würth Industri understreger CEO, Anders Gram Simonsen, også, at det tydelige værdimatch er nøglen til partnerskabet. Derfor ser han også eksponeringen som mindre væsentlig end det engagerende fællesskab, som virksomheden vil bygge partnerskabet omkring.

"Hos Würth Industri sætter vi kvalitet, performance, vedholdenhed og innovation i højsædet. Det er værdier, som vi i høj grad kan spejle os i hos Virtu Cycling Group og Bjarne Riis. Og det er værdier, som vi ønsker at dele med vores kunder, vores medarbejdere og andre interessenter. Med partnerskabet får vi mulighed for at bygge stærkere relationer til både eksisterende og kommende kunder. Vi bliver en del af et unikt netværk, og vi får en platform til at dyrke sundhed og velvære i vores organisation," siger Anders Gram Simonsen.

På kundesiden vil industrivirksomheden med skabelsen af Würth Industri Bike & Business bringe sine kunder sammen om nye og anderledes oplevelser og events. Ligesom Virtu Business Club med sine mere end 300 virksomheder spredt over hele Danmark repræsenterer mulighed for sparring og networking.

På medarbejdersiden søsætter Würth Industri et større medarbejderprojekt med fokus på sundhed og trivsel i samarbejde med Virtu Cycling Groups eksperter indenfor kost og træning.

"Visionen hos Virtu-gruppen tiltaler os: At påtage sig et aktivt ansvar for at løfte danskernes livskvalitet både fysisk, mentalt og socialt. Det ligger i klar forlængelse af vores ønske om at hjælpe alle medarbejdere til at få et helhedsperspektiv på familie, job og personlig livskvalitet. Det er ikke fordi, vi alle hos Würth Industri nu skal ud og cykle. Slet ikke. Men vi vil gerne motivere vores organisation til en sundere livsstil og sikre en sund balance mellem arbejde og privatliv," siger Anders Gram Simonsen.

For mere information:
Anders Gram Simonsen, CEO, Würth Industri Danmark, mobil: 30 37 16 00
Nicolai Jørgensen, COO, Virtu Cycling Group, mobil: 22 77 17 31

Kort om Virtu Cycling Group:
Virtu Cycling Group (VCG) er en koncern af brands og virksomheder med rødder i cykling og cykelbaserede aktiviteter. Koncernen tæller Danmarks største erhvervs- og cykelnetværk, Virtu Business Club, et rejsebureau, Virtu Travel, salg af cykeltøj og -udstyr, Virtu Cycling Gear, den virtuelle træningsplatform, VirtuGO, den stationære cykel, VirtuPro, det toskanske cykelhotel Villa Pacini samt adgang til en række boutique-hoteller på Mallorca (Virtu Villas). Dertil ejer og driver VCG et kontinentalhold og et World Tour-hold for kvinder. Målet er også at skabe et World Tour-hold for herrer, og gennem koblingen af professionel cykling og de øvrige brands og virksomheder i koncernen at skabe unikke cykeloplevelser, der forbedrer menneskers fysiske, mentale og sociale velbefindende. Ejerkredsen i VCG er Bjarne Riis, Lars Seier og Jan Bech Andersen. For mere information: www.virtucycling.com

Kort om Würth Industri Danmark:
Würth Industri Danmark A/S er leverandør til danske industrivirksomheder. Nøgleprodukterne er alt indenfor bolte, skruer og andre befæstningsmaterialer i såvel standard som specieludførsel. Desuden tilbyder virksomheden markedets stærkeste leverandørstyrede lagersystemer og forsyningskoncepter til håndtering af industriens mange forskellige C-parts. Det nuværende Würth Industri Danmark blev i 2007 en del af den internationale Würth-koncern. Würth Industri Danmark A/S har hovedsæde i Kolding.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Würth Industri Danmark A/S

Merkurvej 5
6000 Kolding
Danmark
Würth Industri Danmark A/S

Send til en kollega

0.094