23948sdkhjf

Pålidelig retningsbestemt sporbarhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af SICK A/S

SICK's RFID læse-/skriveenhed, RFU65x, detekterer transpondere over lange afstande imens den registrerer, hvilken retning hvert enkelt emne bevæger sig i.

SICK's nye RFID læse-/skriveenhed, RFU65x, detekterer transpondere over lange afstande imens den registrerer, hvilken retning hvert enkelt emne bevæger sig i. Disse data kan kobles direkte til et ERP- eller MES-system, hvilket reducerer procestiden og øger effektiviteten i produktionen.
 
>> Med den nye teknologi i RFU65x, kan man nu bestemme både position, vinkel og retning i et hug - Selv når transpondere drøner forbi hinanden i hver sin retning.

Det fungerer lidt som man kender det fra radiomaster, hvor man med 2 master, kan positionsbestemme en radiosender, ved at måle feltstyrkeforskellen på de to master.  

I RFU650 måles transponderens signalstyrke/forskel i de to ender af antennen (derfor er huset blevet bredere) og vi kan dermed positionsbestemme, hvor en RFID tag befinder sig i læseområdet.  

Dette betyder, at man udover at læse RFID brikkerne, også kan få information om, hvilken vej RFID-Tagen bevæger sig!  Fordelen er at man kan registrere f.eks. om en palle med varer køres ind eller ud fra et lager.  Hvis der er emner med transpondere i nærheden som ikke er i bevægelse kan disse filtreres fra som statiske og man kan nøjes med at anvende dem til diagnostiske formål. 

Driftsområdet for en RFU65x er +/- 45° typisk med en tasteafstand på op til 5 m.

RFU65x kræver mindre plads, sparer tid og penge. Når konventionel RFID enheder skal detektere transpondere over lange afstande er de afhængige af senderens styrke, vinkel, tag-egenskaber og applikationens omgivelser. Derudover har man for at kunne beregne hidtil tillige været nødsaget til at bruge flere antenner i kombination med avancerede algoritmer. 

Produktfamilien indeholder en mulighed for at installere yderligere applikationsspecifik software direkte i RFU’en via et integrator-tool. Brugere kan udvikle brugerspecifik applikationssoftware via SICK's udviklingsmiljø som tilmed kan overføres til andre enheder. Softwaren understøtter brugen af en række programmeringssprog som JAVA, LUA og C++. Platformen tilbyder derfor maksimal fleksibilitet i forhold til fremtidig IT support.    

Mere information
Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk 

Onlineproduktkatalog: > RFU650, RFID med integreret retningsbestemmelse
Videoer: > Se dem her

Tilmeld  – Nyhedsbrev
Følg SICK Danmark på Linked-in


 

Medlemsnyhed

Indrykket af
SICK A/S

Bregnerød 133
3460 Birkerød
Danmark
SICK A/S

Send til en kollega

0.141