23948sdkhjf

Hent inspiration fra nye markedsdeltagere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Glaze ApS

Nye industrielle markedsdeltagere ser ikke nødvendigvis den eksisterende forretningsvertikal som én integreret enhed som de fleste veletablerede virksomheder gør.

Nye markedsdeltagere eksperimenterer, forenkler og uddyber hvad der har værdi, eller de omdefinerer tjenesten til, hvad kunderne virkelig vil have, men aldrig fik. Følgende er eksempler på virksomheder, der bruger denne opskrift:

Nye markedsdeltagere ser andre værdikæder

En stort set ikke-observeret men vigtig ingrediens i Apples succes med iPhone var at isolere den regulerede del af funktionaliteten. En vigtig bidragyder til mobiltelefon paradigmeskiftet fra hver produkt-har-sin-egen-software-variant til de enorme app-økosystemer i iOS og senere Android, skyldes at man fik eroderet de oprindeligt obligatoriske FCC / ITU-krav som fokuserede på komplette telefoner, inklusive software, menutekster og grafik. Denne erodering startede i lille skala med forsendelsen af ​​telefoner med indkapslede Java-miljøer, der skabte et miljø til små adskilte apps. Apples iPhone ændrede dog mobilmarkedet, da mobildataforbindelsen fra begyndelsen var et lille hjørne af en generel computer, der hovedsagelig brugte WiFi og apps til mange andre formål end traditionelle telefoner. Således mistede FCC / ITU kontrollen med resten af ​​virksomheden, men Apple certificerede stadig hvert radiomodul, der dokumenterede overholdelse af specifikationer.

Industriautomatisering er dataanalyse

Det tyske firma Beckhoff har udviklet PC-baserede stik til PLC'er, industridatabusser og proprietær industrisoftware. Ved at tilbyde softwareopdateringer og en fleksibel hardwareopsætning kan de stort set tage en industriopsætning og skabe centraliseret, skybaseret dataanalyse, klar trendvisualisering og forenklet håndtering af store data. For en produktionsvirksomhed betyder det, at de kan abstrahere den ellers tekniske og ikke værdiskabende diskussion om grænseflader og protokoller til den meget vigtigere diskussion om hurtigere og bedre teknik.

Medicinsk udstyr bliver digitalt

Vertikaler der udvikler medico-udstyr uden for FDA's traditionelle regulerende kontrol af industrien udnytte kan udnytte lignende muligheder. Vi ser allerede nu i telemedicin nye forretningsmodeller muliggjort af internet-opkoblede sensorer. Nye aktører kan fokusere på at sende digitale data til en allerede FDA-godkendt sky, som er i overensstemmelse med hårde datalagringsregler på alle relevante markeder.

Industrien ændrer sig

Med Tesla som glimrende eksempel har mange nye industri-virksomheder indset, at værdien af ​​service og løbende opdateringer udgør en væsentlig ændring af kundernes præferencer til en producents værdi.

Tesla har formået at overholde bilregulativer, mens den løbende opdaterer software og dermed kundeoplevelsen. For Tesla kunder har dette ændret deres opfattelse af en bil fra et "som det er" produkt til et produkt der løbende forbedres.

Mere information

Læs mere om her, hvordan Glaze kan hjælpe din virksomhed med industriel forretningsudvikling, innovation og nye teknologier, samt om den færdige Azure IoT cloud platform: Beacon Tower IoT Cloud platform.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Glaze ApS

Sluseholmen 1 / Sdr. Havnegade 7
2450 København SV / 6000 Kolding
Danmark
Glaze ApS

Send til en kollega

0.08