23948sdkhjf

Den nyeste Raspberry Pi 3 Model B+ fås nu hos RS Components

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Det nye Model B+ kort har mere processorkraft og hurtigere kommunikation

14. marts 2018 - RS Components (RS) har i dag annonceret frigivelsen af den nyeste Raspberry Pi 3 Model B+. Den kan nu bestilles sammen med det officielle Raspberry Pi-kabinet. 

Det nye kort, som bygger videre på den succesfulde Raspberry Pi 3 Model B, der som forbliver i produktion, er det nyeste produkt i Raspberry Pi 3-sortimentet. Målgruppen et bredt udvalg af brugere, herunder erfarne ingeniører og fagfolk, som udvikler IoT-applikationer (Internet of Things). Derudover er målgruppen også studerende og entusiaster.

Raspberry Pi 3 Model B+
Det nye Model B+-kort er baseret på den nyeste udgave af Broadcom BCM2837 System-on-Chip-processoren (SoC), der kører på 1,4 Ghz. Den er mere end 10 % hurtigere end processoren på den nuværende Raspberry Pi 3 Model B. BCM2837-processoren er en quad-core-enhed, der integrerer en ARM A53-processorkerneklynge, som kører 64-bit ARMv8-instruktionssættet. Multimediahåndtering på processoren understøtter H.264, MPEG-4-dekoder (1080p30), H.264-kodning (1080p30) og OpenGL ES 1.1, 2.0-grafik. 

Model B+-kortet omfatter også 1 GB LPDDR2 SDRAM-hukommelse og den nyeste trådløse kombinationschip fra Cypress Semiconductor. Det giver trådløs 2,4 Ghz og 5,0 Ghz Wi-Fi i henhold til IEEE 802.11ac, samt Bluetooth 4,1-specifikation for BLE-kommunikation (Bluetooth Low Energy). 

Kortet har forbedret Ethernet kommunikation, leverer en maksimal dataoverførselshastighed på 300 Mbps. Der er fire USB 2.0 porte samt forberedelse til PoE (Power over Ethernet) strømforsyning. Samtidig fastholdes den omfattende 40-benede GPIO-stiftlistekonnektor (General Purpose Input Output). Tilslutningsmulighederne for audio/video omfatter HDMI- og MIPI DSI/CSI-porte til skærm/kamera samt en 4-polet stereoudgang og en composite video-port. 

Kortet har forbedret varmehåndtering sammenlignet med tidligere versioner af Raspberry Pi. Mange af de samme funktioner og egenskaber, som tidligere generationer havde, er bevaret, som f.eks. det lille, mekaniske flademål på 85 x 56 mm. Dette gør den velegnet til det nuværende officielle Raspberry Pi-kabinet, samt mange andre tredjepartskabinetter. 

"Endnu en gang fortsætter Raspberry Pi med at udvikle sig, øge sin ydeevne inden for databehandling og kommunikation og inkluderer nu også mulighed for Power-over-Ethernet via et nyt HAT-tilføjelseskort," udtalte Lindsley Ruth, Chief Executive Officer hos Electrocomponents. "RS og Allied er stolte over det fortsatte partnerskab med Raspberry Pi Foundation om at levere nye muligheder for brugere og virksomheder, som ønsker at udvikle programmer til IoT samt andre innovative koncepter og design." 

Raspberry Pi 3 Model B+ fremstilles udelukkende i Storbritannien under licens fra distributøren. Du kan få mere at vide om Raspberry Pi her.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.133