23948sdkhjf

Styr på momentet giver tryghed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lemvigh-Müller A/S

Det er vigtigt, at momentnøgler kontrolleres ofte – og Stahlwilles SmartCheck gør det let og hurtigt selv at udføre et tjek.

Kontrol og dokumentation af momentværktøjers funktion koster tid og penge, men virksomheder kan selv udføre sådan en kontrol enten på arbejdspladsen eller endda i en servicevogn.

SmartCheck fra Stahlwille gør test og kalibrering let og hurtigt – og samtidig sparer virksomheder udgifterne til en ekstern servicepartner. Derudover slipper man også for den – til tider – besværlige og tidskrævende forsendelse, og man er sikker på at have det vigtigste momentværktøj til rådighed, når man har brug for det.

Forkert moment kan blive dyrt

Det er vigtigt, at man tester momentværktøj jævnligt – for forkert tilspændingsmoment kan føre til kostbare havarier og i yderste konsekvens skader på mennesker. Derfor skal man kunne kontrollere, kalibrere og dokumentere udstyr løbende, så man yder den højeste sikkerhed for medarbejderne og kunderne.

Læs mere: Få sikkert håndværktøj hos Lemvigh-Müller

Holder nøglen moment?

SmartCheck fra Stahlwille giver mulighed for hurtigt og præcist at kontrollere, om nøglen holder det rette moment. Testeren er nem at betjene i alle vinkler med dens 180° drejbare display, skærm og krop. Derudover er den transportabel, da den også kan køre på batterier.

Omkostningerne ved anskaffelsen af SmartCheck er hurtigt tilbagebetalt i form af reducerede omkostninger til unødige kalibreringsforsendelser samt mistet arbejdstid, og da visningsafvigelsen ligger på under ±1 %, kan man regne med den data, man får.

Vil du vide mere?

Se et stort udvalgt af produkter fra Stahlwille i Lemvigh-Müllers webshop Mit Lemu.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen
2730 Herlev
Danmark
Lemvigh-Müller A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.177