23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Guide: Sådan kommer du i gang med Energy Harvesting

Visse estimater forudsiger at op imod 26 milliarder enheder er online inden 2020. Fælles for mange af dem er at de vil løbe på batterier, hvilket kan være både dyrt og besværligt. Med Energy Harvesting vil flere af disse problemer dog kunne undgås.

Hvorfor Energy Harvesting?

Problemstillingerne, som batterier fører med sig, skal først og fremmest ses i lys den begrænsede mængde energi de har til rådighed. I mange produkter er der da også grænser for hvor store batterier man kan implementere, grundet pladsmæssige og økonomiske udfordringer. Derfor rækker mange batterier ikke gennem et produktets levetid, og i stedet er en besværlig og dyr udskiftning af batterier nødvendig.

Derudover medfører brugen af batterier også et betydeligt aftryk på miljøet. Eksempelvis bruger man i USA alene mere end 3,000,000,000 batterier hvert år. Et antal, som kun forventes at stige i takt med at flere IoT-produkter kommer på markedet.

Med Energy Harvesting kan flere af disse problematikker undgås. Med metoden er det nemlig muligt at ’høste’ energi fra en enheds nærmiljø, hvad enten det sker gennem lys, kinetisk eller termisk energi.

På den måde kan man supplere batterier eller helt klare sig uden, hvis produktet og dets nærmiljø tillader det. Mængden af energi som kan høstes er nemlig begrænset, og derfor kræver det at man har forholdsvis stor viden om et produkts energiforbrug, før  Energy Harvesting kan komme på tale.

Ny rapport viser vejen

For at gøre det nemmere at forholde sig til potentialet og den konkrete brug af metoden, har FORCE Technology’s IdemoLab lavet en kort guide, der gør Energy Harvesting mere håndgribeligt.

Du kan læse mere om den her

Foto: FORCE Technology

 

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.031