23948sdkhjf

Robust kabel fylder markant mindre

| Medlemsnyhed | Indrykket af NKT (Denmark) A/S

NOIKSLX er tyndere og nemmere at arbejde med

SCAN-EL har netop haft el-entreprisen på 84 boliger i et etagebyggeri i Kolding. Her har man benyttet NOIKSLX fra NKT.

”Vi har  bl.a. skullet føre kabler fra målerne i kælderetagen op til de enkelte lejligheder. Sådan en type opgave, hvor måske 30 kabler skal kobles sammen i én føringsvej, fylder normalt ret meget. NOIKSLX, der er både markant tyndere og nemmere at arbejde med, fylder nærmest kun det halve af, hvad vi har været vant til – og når det så samtidig betyder, at vi skal bore mindre huller og dermed kan lave arbejdet væsentligt pænere, er der tale om et kabel, som gør, at vi både har kunnet køre projektet til dørs langt mere effektivt og økonomisk, og at vi har skabt basis for større kundetilfredshed på både kort og lang sigt”, siger Marc Piil, medejer i SCAN-EL AS.

Stærkere i yderkappen
Udover at NOIKSLX-kablet er velegnet til indendørs installationer, fordi det er så nemt at håndtere grundet den lille diameter, er det også et produkt, der er specielt velegnet til nedlægning i jord, fordi det har en ekstra stærk yderkappe.

”Vi har bl.a. brugt NOIKSLX i forbindelse med vores udvendige el-arbejde i rundkørslerne i Bramming, hvor det har været særlig effektivt og fordelagtigt at bruge et kabel, der er stærkere i yderkappen. Man er mindre sårbar, hvis der pludselig ligger nogle sten, eller en arbejder kommer til at ramme et af kablerne med en skovl. Normalt giver sådanne kappeskader direkte fejl på installationen – fejl, vi med NOIKSLX har været i stand til at undgå, fordi kablet er så meget mere modstandsdygtigt”, uddyber Marc Piil..

Læs mere her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
NKT (Denmark) A/S

Toftegårdsvej 25
4550 Asnæs
Danmark
NKT (Denmark) A/S

Send til en kollega

0.087