Sådan laver du en ansøgning, som fanger arbejdsgivers opmærksomhed!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Profilpartners ApS

Hjælp til at skrive den gode ansøgning

Du har fundet drømmejobbet, og du har sat dig til rette foran computeren. Du er klar til at investere blod, sved og tårer på at skrive ansøgningen, der skal skaffe dig drømmejobbet. Du bør dog være opmærksom på, at din ansøgning muligvis ikke bliver læst fra ende til anden.

Jeg er skabt til det her job
Du er med sikkerhed ikke den eneste jobsøgende, der finder netop dette specifikke jobopslag spændende og appellerende. I nogle tilfælde vil du muligvis være én ud af hundrede ansøgere, der sidder med præcis samme følelse af at være skabt til jobbet, som du gør. Det er en god ide at være opmærksom på konkurrencen, når du skriver din jobansøgning, da dette unægteligt er en motivationsfaktor til at yde sit bedste.   

Forestil dig at du sidder i arbejdsgivers stol. Du har netop modtaget den uoverskuelige stak ansøgninger. Den enorme mængde mails kan næsten ikke være i din indbakke, og gennemgangsprocessen skal ofte foregå sideløbende med, at du varetager dine daglige opgaver. I funktionen som arbejdsgiver erkender du, at ikke findes timer nok i døgnet til, at du kan nærlæse og finkæmme samtlige ansøgninger fra ende til anden. Derfor opstiller du kriterier, som du kan grovsortere ansøgningerne på baggrund af. 

Du kan blive meget klogere på, hvordan du skriver den gode ansøgning, der gerne skulle sikre dig drømmejobbet her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Profilpartners ApS

Beliggende i Roskilde, Køge, Kolding, Århus med domicil i
3460 Birkerød
Danmark
Profilpartners ApS

Send til en kollega

0.133