23948sdkhjf

RS Components introducerer lysgardiner, der øger sikkerheden i industrielle produktionsmiljøer

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Nyt sortiment af Allen-Bradley-sikkerhedslysgardiner fra Rockwell Automation bruger patenteret transceiverteknologi, hvor hver enhed kan fungere som transmitter eller modtager

April 2018 - RS Components (RS) annoncerer, at det nye Allen-Bradley GuardShield™ 450L POC-sikkerhedslysgardinsystem fra Rockwell Automation er i handlen. Den nye serie er rettet mod maskinproducenter, vedligeholdelsesingeniører og driftsledere, der er ansvarlige for sikkerheden i produktions- og forarbejdningsområder. Den nye serie af lysgardiner er en fleksibel og rentabel løsning, der øger sikkerheden og samtidig forbedrer produktiviteten ved brug af innovativ og patenteret transceiver-teknologi.

Sikkerhedslysgardiner muliggør et mere sikkert arbejdsmiljø. Grundlæggende er det fotoelektriske sensorer til registrering af tilstedeværelse, som er udviklet til at beskytte personale mod skader i forbindelse med farlige maskinbevægelser. Lysgardiner bruges i vid udstrækning i industrielle produktionsprocesser, der bliver stadig mere automatiserede. De giver optimal sikkerhed og gør det muligt at opnå større produktivitet, samtidig med at de er en mere ergonomisk løsning sammenlignet med mekaniske afskærmninger. 450L-serien omfatter POC-modeller (Point of Operation Control), som er udviklet til at beskytte fingre, hænder og arme. De kan placeres tæt på faren og på det sted, hvor personale ofte interagerer med en maskine. 

Mens traditionelle sikkerhedslysgardiner er baseret på separate transmitter- og modtagerenheder bruger GuardShield 450L-sikkerhedslysgardinerne den nyeste generation af systemer med patenteret teknologi. Dermed kan hver transceiver bruges som transmitter eller modtager ved hjælp af et plug-in-modul, der fastlægger hver enheds funktion som enten transmitter eller modtager. Denne innovative tilgang giver en fleksibel og rentabel sikkerhedsløsning samt en stærkt reduceret lagerbeholdning. Når lysgardinsystemer for eksempel udvikles med den traditionelle transmitter-/modtagerarkitektur, behøves flere forskellige lysgardinmodeller, så de passer til forskellige funktioner. GuardShield 450L-serien gør det muligt at købe identiske sticks og tilpasse funktioner med forskellige plug-ins. 

5-benede plug-ins giver grundlæggende tænd/sluk-funktionalitet, mens 8-benede plug-ins giver manuel og automatisk genstart med overvågning af eksterne enheder. For yderligere at forenkle installationen konfigureres indstillingerne til avanceret brug via DIP-switche på plug-in-modulet. Desuden giver fleksible monteringssæt og indbygget justeringsvisning mulighed for hurtig og problemfri installation. 

Den komplette GuardShield 450L-serie fra Rockwell fås nu hos RS i EMEA-regionen og omfatter mere end 20 sikkerhedslysgardiner samt tilbehør. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.124