23948sdkhjf

Celltech udvider udviklingsafdelingen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Celltech A/S

Celltech øger fokus på produktudvikling og udvider nu udviklingsafdelingen indenfor Celltech Gruppen. Produktudvikling indenfor Celltech Gruppen ledes af Carl Moberg, der for nylig rekrutterede Daniel Bodin.

- Udviklingsafdelingen bliver en tværfunktionel gruppe inden for Celltech. Vi vil tjene alle de nordiske kontorer med produktudvikling, siger Carl Moberg, der er ansvarlig for at sammensætte en gruppe af ingeniører til at udvikle batteri systemer til de nordiske Celltech selskabernes kunder.

Carl Moberg har rollen som teknisk projektleder hos Celltech i det sidste års tid. Før dette arbejdede han med produktudvikling, både som medarbejder og som konsulent i sit eget firma.

"Formålet med den voksende udviklingsafdeling er, at bidrage til kundeproduktudvikling ved at hjælpe dem med smarte designs," siger Carl.

Carls seneste rekruttering er Daniel Bodin, der har arbejdet med produktudvikling i femten år, især i industrien. Yderligere rekruttering finder sted løbende.

"Det var åbenlyst at sige ja," sagde Daniel Bodin. Batterier er meget aktuelle, og det er en spændende industri, hvor tingene sker meget nu.

Med dette boost i produktudvikling bliver Celltech en mere udtalt one stop shop for hele batterisystemet.

"Vi vil være i stand til at tilbyde en omfattende løsning. Det betyder, at vi kan tage vare på hele produktudviklingen, fra koncept og design til design for udvikling af hele batterisystemet. Og det omfatter mekanik og elektronik samt software, siger Carl.

Allerede nu er teamet involveret i flere spændende udviklingsprojekter Celltech i Gruppen, som består af Celltech Danmark, Celltech Sverige, Celltech Finland, Celltech Norge og Celltech China.


Celltech-gruppen består af ni batterivirksomheder, placeret i Sverige, Finland, Norge og Danmark. Med standard- og kundespecifikke batteriløsninger samt tilhørende power produkter, dækkes det nordiske marked indenfor industri, forsvar, medico etc. Celltech-gruppen ejes af svenske ADDTECH under POWER SOLUTIONS

Medlemsnyhed

Indrykket af
Celltech A/S

Lejrvej 25
3500 Værløse
Danmark
Celltech A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078