23948sdkhjf

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

| Medlemsnyhed | Indrykket af SMVdanmark

Et vigtigt ønske for SMVdanmark går nu i opfyldelse. Regeringen og en række partier har lavet en politisk aftale, som skal dæmme op mod unfair konkurrence fra det offentlige. SMVdanmarks 18.000 medlemmer oplever jævnligt offentligt opgavetyveri.

Må en kommune konkurrere med private virksomheder om opgaver for fx private borgere? Nej, mener SMVdanmark, som i mange år regelmæssigt har mødt frustrerede medlemmer, der føler sig snydt af unfair konkurrence fra det offentlige. Derfor hilser SMVdanmark den nye politiske aftale velkommen.

 

”Mange virksomheder oplever, at deres kommune på en gang er virksomhedernes lokale myndighed, potentielt virksomhedens vigtigste kunde, og samtidig virksomhedens værste konkurrent. En konkurrent, der fratager dem arbejde, og som virksomhederne endda medfinansierer gennem skatten. Det er helt uholdbart og sker samtidig med, at kommunerne appellerer til, at virksomhederne skal ansætte lærlinge og gøre plads til ressourcesvage personer i deres virksomhed”, siger Lars Magnus Christensen cheføkonom i SMVdanmark.

 

For at dæmme op for opgavetyveriet har SMVdanmark derfor gennem flere år presset på for klare og stramme regler for, hvilke opgaver, kommunerne må udføre. Og nu er resultatet kommet.

 

Læs hele artiklen på SMVdanmarks hjemmeside.

 

Vil du vide mere?
Kontakt cheføkonom Lars Magnus Christensen på telefon 41 27 28 38

 

Hold dig opdateret!

Abonner på nyhedsbreve fra Danmarks organisation for små og mellemstore virksomheder, SMVdanmark.

 

Få rådgivning

Meld dig ind i SMVdanmark og få juridisk rådgivning, medlemsrabatter og vær med til at skabe bedre vilkår for Danmarks små og mellemstore virksomheder.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SMVdanmark

Islands Brygge 26 - 1.sal
2300 København S
Danmark
SMVdanmark

Send til en kollega

0.094