23948sdkhjf

Mødebooker til TekPartner i Forskerparken, Odense

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tekpartner A/S

Er du stærk inden for mødebooking, og har du et naturligt talent for at skabe god kontakt til nye kunder? Så tilbyder vi en fast løn samt en spændende hverdag i en virksomhed, hvor vi har fokus på kvalitet, trivsel og udvikling.

TekPartner er blandt Danmarks førende udviklingshuse. Vi er specialister i udvikling af apparater, styrings- og overvågningssystemer. Vi tilbyder projekt- og konsulentydelser inden for design, konstruktion, test og dokumentation, og indgår både som sparringspartnere i idéfasen og som konsulenter undervejs i kundens produktudvikling inden for bl.a. elektronik, software, FPGA og mekanikudvikling.

Som mødebooker hos os bliver du del af et stærkt og dedikeret team, som tæller nogle af Danmarks dygtigste udviklingsingeniører. Stillingen som mødebooker er nyoprettet, og du kan derfor være med til at opbygge og udvikle din jobbeskrivelse i tæt samarbejde med vores Salgs- og Marketingdirektør.

Du tager den første kontakt
Dine primære opgaver bliver at identificere nye kunder, høre ind til deres behov og hermed gøde vandene for et møde. Du får med andre ord den første kontakt til kunden, som efterfølges af et møde med en af vores sælgere og/eller udviklingsteam.

Du får frihed til at planlægge dine opgaver, og vi garanterer dig, at du både får udfordring og udvikling i jobbet.

Du møder på vores salgskontor i Forskerparken, Odense, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med vores Salgs- og Marketingdirektør. Herudover får du 20 dygtige kollegaer fordelt på vores salgskontor i Århus, samt hovedkontoret i Herlev. Vi vægter et godt arbejdsmiljø og holder løbende sociale arrangementer, hvor vi samler medarbejdere fra alle afdelinger.

 Arbejdstiden kan være 32 - 37 timer ugentlig – vi aftaler rammerne, når vi møder dig. Lønnen er fast.

 Det handler mere om din indstilling - end om din erfaring
Uanset om du har få eller mange års erfaringer med mødebooking, så lover vi dig et job, hvor du får konstruktiv sparring og mulighed for at udvikle dine kompetencer. Hos os handler det om din indstilling til arbejdet mere end om, hvad du har på dit CV. Vi forventer allermest, at du er kvalitetsbevidst, initiativrig, ansvarsfuld og stræber du efter at holde en høj standard i alle de samtaler, du tager.

Interesseret?
Kan du se dig selv i rollen som vores nye mødebooker, så send motiveret ansøgning og dit CV til Salgs- og Marketingdirektør Johnny Jensen på jje@tekpartner.dk. Du er også velkommen til at ringe til Johnny og høre mere om stillingen på 4016 5216. Læs mere på www.tekpartner.dk/jobs

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler. - Start hurtigst muligt, men er du den rette til jobbet, venter vi på dig.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tekpartner A/S

Hørkær 28, 1.
2730 Herlev
Danmark
Tekpartner A/S

Send til en kollega

0.083