23948sdkhjf

Gratis rådgivning til robot industrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af A/S Secure

Secure A/S har lavet mange støbte løsninger til robot industrien Vi har ansat Niels Henrik Ovesen som salgs- og projektchef Uddannet maskin teknikker - erfaring med salg til metal industrien siden 1989

Secure A/S styrker salgs teamet med ansættelsen af

Niels Henrik har mange års støbe erfaring fra PDC Teknik, BR Casting,

både indenfor salgs- og produktionssiden.  Mobil: 23 20 18 82

Gratis rådgivning - kontakt Niels Henrik her

Der er ikke to opgaver, der er ens. Enhver produktion begynder med en analyse af opgaven. Det danner grundlag for, at vi kan rådgive vores kunder om:

-   Den optimale støbeproces, fem støbemetoder

-   Tilpasning af produktet til produktionsmetoden

-   Støbning / sourcing i Danmark, Tyrkiet eller Kina

I vurderingen indgår specifikke krav til overfladefinish, tæthed, tolerancer, styrke mv. Se referencer til venstre. Få 1 times gratis rådgivning.

Trykstøbning fra Kina:
Vi har siden 2004 samarbejdet med vores kinesiske partner; et trykstøberi/metalstøberi i Kina. Nye prøver leveres på ca. 5-6 uger. Kvaliteten er tilfredsstillende og priserne meget konkurrencedygtige. Udover at fremstille forme og trykstøbe emner i aluminium, kan vi også tilbyde bearbejdning fra Kina.

Tilbud:
Ønsker du et specifikt tilbud, så kontakt os for en gratis gennemgang af mulighederne indenfor støbning, bearbejdning og overfladebehandling.

Vi har brug for at kende forventet årsforbrug samt særlige krav og ønsker til eksempelvis styrke, præcision, kosmetisk overflade og lignende.

A/S Secure - vi sikrer den helstøbte løsning


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
A/S Secure

Gammelgårdsvej 96
3520 Farum
Danmark
A/S Secure

Send til en kollega

0.109