23948sdkhjf

RS Components udvider sortimentet af termografikameraer fra FLIR

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

De nye håndholdte enheder fra FLIR har avancerede funktioner, så elektrikere og teknikere hurtigt kan detektere hotspots og andre termiske problemer i bygninger

Maj 2018 - RS Components (RS) har annonceret tilgængeligheden af endnu en serie af termografikameraer fra FLIR. Produktsortimentet er primært målrettet elektrikere, elektroingeniører og teknikere der er involveret i vedligeholdelsesopgaver. 

FLIR E53 integrerer FLIRs MSX-teknologi (Multi Spectral Dynamic Imaging) og er basismodellen i FLIRs professionelle serie af håndholdte kameraer. Serien bringer termografering inden for rækkevidde for de mange vedligeholdelsesingeniører og -teknikere, der skal kunne identificere hotspots eller andre problemer i bygninger, før de potentielt fører til dyre reparationer. Den kombinerer muligheden for at lave avanceret termografering på elektriske og mekaniske systemer samt bygninger i én enhed. Den brugervenlige E53 er f.eks. velegnet til at registrere varmegenerering i elektriske/mekaniske installationer samt til at registrere temperaturændringer, som indikerer en mangel på bygningen såsom utilstrækkelig isolering eller fugtindtrængning. 

Enheden er velegnet til brug i krævende miljøer og har et robust og vandafvisende design samt er faldtestet ved en højde på 2 m. E53-enhedens andre vigtige egenskaber omfatter: Wi-Fi-tilslutning, et 5 megapixel kamera, en dynamisk 4”  touchscreen med en 160 graders betragtningsvinkel samt en 240x180 opløsningsdetektor, som leverer mere end 43.000 temperaturmålingspunkter og et temperaturområde på op til +650 °C. Hertil kommer, at enhedens fleksible brugergrænseflade giver en intuitiv betjening. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.107