23948sdkhjf

"Køb kun det stål, der er brug for - og afvent situationen"

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lemvigh-Müller A/S

Stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller råder stålforbrugende virksomheder at udvise tilbageholdende snusfornuft, efter Donald Trump har meldt ud, at han vil indføre told på import at stål og aluminium fra Europa.

 Europa bliver ramt af Donald Trumps told på stål og aluminium; stål pålægges 25 procent importtold og aluminium 10 procent. 

Hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller har man stor erfaring med at analysere stålmarkedet, og her råder man danske stålforbrugende virksomheder til at udvise snusfornuft på markedet, som nu er meget usikkert:

”Det kan få store konsekvenser for stålpriserne, hvis det ender i en decideret handelskrig. Lige nu er det vores snusfornuftige råd til stålforbrugende virksomheder kun at købe det stål, der er brug for i produktionen, og så ellers afvente udviklingen hen over sommeren”, siger Brian Alexis, Head of SCM & KAM Operations, Lemvigh-Müller.

Forbedret forecasting-service

Rådet giver Brian Alexis i videoen, ’Stålmarkedet på to minutter’, som er en ny, forbedret forecasting-service fra Lemvigh-Müller til stålforbrugende virksomheder - og som også kommer ind på, hvilken effekt den nye amerikanske told kan få på stålpriserne

Se videoen 'Stålmarkedet på 2 minutter' her 

Han understreger, at der er tale om et forecast, ikke viden der er skrevet i sten. Stålmarkedet er et komplekst område, hvor den globale økonomi, handelspraksisser rundt om i verden og politiske beslutninger kan påvirke priserne. De mange faktorer, som spiller ind betyder, at der altid vil være en vis usikkerhed:

”Når vi giver et forecast, så er det vores bedste bud baseret på den viden vi selv har, det vi hører fra vores kilder og netværk i branchen og fra anerkendte analysebureauer”, siger Brian Alexis.

Det tager to minutter

Lemvigh-Müller har i mange år løbende informeret om pris- og markedsudviklingen på stålområdet, bl.a. i form af videoer, nyhedsbrevet og artikler. Den nye forecast-videoservice adskiller sig ved at det korte format på to minutter:

 ”Hvor vi tidligere har lagt alle mellemregningerne frem, springer vi i det nye format mere direkte til konklusionen. Netop fordi stålmarkedet er så kompleks en størrelse, er det vores opgave som eksperter på området at tygge os igennem alle mellemregningerne og give de stålforbrugende virksomheder et forecast, der er til at forstå og forholde sig til i en travl hverdag”, siger Brian Alexis.

 

Følg med i pris- og markedsudviklingen

Lemvigh-Müller udsender forecast fem gange årligt.

 Man kan få besked, når der er nyt, hvis man følger Lemvigh-Müller på Youtube; gå ind på Lemu-TV, klik på den røde ’Abonner’-knap øverst til højre.

Som kunde hos Lemvigh-Müller kan man også altid ringe og få viden om pris- og markedsudviklingen, enten hos sin sædvanlige kontaktperson eller på tlf. 36 95 55 55 – tast 4.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen
2730 Herlev
Danmark
Lemvigh-Müller A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094