23948sdkhjf

Hver tredje har symptomer på dårligt indeklima

| Medlemsnyhed | Indrykket af Condair A/S

En stor europæisk undersøgelse har vist, at 25-35 % af alle kontormedarbejdere har problemer med tørre, irriterede og sviende øjne.

Foruden irriterende øjne oplever mange gener som hovedpine og uoplagthed. Disse symptomer optræder som oftest i forbindelse med et dårligt indeklima og forekommer særligt i kontormiljøer.

Indeklimaforsker på Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, Peder Wolkoff, fortæller, at faktorer som skærmarbejde, lav luftfugtighed og høje temperaturer kan være medvirkende til at fremkalde generne. En for tør luft og en for høj temperatur kombineret med et arbejde foran en computerskærm, øger risikoen for, at øjet udtørrer.

Oplever du generne?

Et dårligt indeklima på arbejdspladsen kan derfor have konsekvenser for de ansattes sundhedsmæssige tilstand og deres produktivitet. Hos Condair A/S er vi eksperter i indeklima, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om kvaliteten af dit indeklima. Vores indeklimakonsulent tilbyder blandt andet et gratis indeklimatjek og en uforpligtende snak.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Condair A/S

Parallelvej 2
8680 Ry
Danmark
Condair A/S

Send til en kollega

0.113