23948sdkhjf

AWILCOs overvågningstrailer. Du har styr på byggepladsen! - Men har du styr på din overvågning?

| Medlemsnyhed | Indrykket af AWILCO ApS

Mød os i Herning på Entreprenør & Håndværk 14.-16. juni 2018 og hør nærmere om en fleksibel og mobil overvågningsløsning til bl.a. byggepladser, vejarbejde og events.

Hvordan får du pålidelig overvågning, alarm og andet sikkerhedsudstyr uden stabil strøm?

Mobil trailer med egen energiforsyning
AWILCO har udviklet en mobil trailer til overvågning med indbygget kameratårn tilpasset kundernes induviduelle behov..

Uanset om kunden ønsker en permanent eller midlertidig sikkerhedsløsning, er der altid brug for en pålidelig strømkilde – også gerne på steder, hvor det ikke altid er muligt at få adgang til 230V. Den indbyggede miljøvenlige EFOY Pro brændselscelle leverer dette.

Den mobile trailer kan betjenes og opsættes hurtigt og nemt. Den er konstrueret i hårdført materiale, der vanskeliggør hærværk og indtrængning.  .

Det indbyggede kameratårn kan tilpasses til ønsket højde og funktion, og hele overvågningen kan sættes op af en enkelt person.

 Fast strømkilde, mobil strømkilde eller bare som back-up
Med en EFOY Pro brændselscelle kan du helt uden problemer strømforsyne dit udstyr enten permanent eller midlertidigt. Brændselscellen sparer mange penge på etableringsomkostninger, da cellen kan sidde umiddelbart sammen med udstyret. Brændselscellen kan samtidig fungere som back-up til et solcellebaseret anlæg.

Brændselscellen leverer miljøvenlig energi og med methanol som drivkraft, leverer brændselscellen hele 1kW på bare 0,9 liter. Metanol har en meget høj energitæthed, således kan en 10L beholder give hele 11,1kWH svarende til 925Ah opladning ved 12V. Da en 10 liters beholder kun vejer 8,4 kg, er brændselscellen oven i købet ideel som strømforsyning til mobile og vanskeligt tilgængelige systemer.

Fordele ved brændselsceller
Lang autonomi - EFOY Pro brændselscellen producerer off-grid power 24/7 i al slags vejr og på alle tider af året. Så længe, at brændstoftilførslen er sikret, vil EFOY Pro automatisk generere strøm efter behov. Brugen af CCTV systemet kan forlænges afhængig af størrelsen af metanolbeholderen.

  •  Nem installation – sikret mod tyveri og hærværk - EFOY Pro brændselscellen er let, kompakt og kan nemt installeres i eksisterende kabinetter og udendørs bokse. I sikrede kasser er udstyret godt beskyttet mod tyveri og/eller hærværk.
  • Ikke detekterbar – EFOY Pro brændselscellen er velegnet til overvågning. Den er næsten lydløs, kan nemt kamoufleres, har ingen vibrationer eller udstødning. Brændselscellen integreres nemt i omgivelserne og tiltrækker dermed ingen opmærksomhed.

  • Ingen forurening – EFOY Pro brændselscellen har kun minimal indvirkning på miljøet. Den udstøder ganske små mængder af vanddamp og CO2, hvilket gør den yderst velegnet til brug i f.eks. naturreservater.

Læse mere om brændselscellen her

AWILCO er agent for EFOY Pro brændselsceller i Norden og er desuden specialister i løsninger baseret på miljøvenlige energikilder.

AWILCO har udviklet konceptet; mobil trailer med egen energiforsyning til brug ved overvågning af blandt andet  byggepladser, vejarbejde og højrisikoevents som fodboldkampe og festivaler. Da der oftest er tale om midlertidig overvågning, kan netop denne mulighed for at have egen energiforsyning, være en yderst attraktiv løsning. AWILCO tilbyder både udlejning og køb af den mobile overvågningstrailer.

AWILCO demonstrerer den mobile trailer i Herning på Entreprenør & Håndværk 14.-16. juni 2018

Kontakt: Christian Henriks | Tel.: 5656 5508 | Email: chh@awilco.dk | awilco.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AWILCO ApS

Yderholmvej 64
4623 Ll. Skensved
Danmark
AWILCO ApS

Send til en kollega

0.103