23948sdkhjf

M-Comp A/S er flyttet i nye, flotte lokaler på Kometvej 8D i Horsens

| Medlemsnyhed | Indrykket af M-Comp A/S

Som et led i en meget positiv udvikling, er M-Comp A/S flyttet i nye lokaler på Kometvej 8D i Horsens. Lokalerne er som skræddersyet til vores virksomhed og de behov vi har og får i den ekspansion, vi er i fuld gang med.

M-Comp A/S oplever stor succes med vores fødevareterminaler, hvor vi i dag er leverandør til fødevarebranchens store virksomheder. Vi udvikler og producerer terminalerne i samarbejde med vores kunder gennem en tæt dialog, hvor alle ønsker og kompetencer bringes i spil. Vi har stor erfaring, specialiserede medarbejdere og leverandører som står klar til at udvikle og producere, og vi sørger naturligvis også for alle de certificeringer, disse særlige miljøer kræver. På Kometvej i Horsens får vi de optimale produktionsfaciliteter hertil. I vores Advanced components er der også fuld fart på.

Siden 2006 har M-Comp A/S leveret Displays og embedded løsninger til mange forskellige produktions miljøer. Efter mange år i dette marked for avancerede komponenter tilbyder M-Comp A/S alle sine kunder et fast track to market med veletablerede leverandører og partnere, hvilket er en meget stor del af vores succes. Det kræver moderne logistiske forhold, som vi får på Kometvej i Horsens.

På transport området sker der rigtig mange spændende ting, og M-Comp A/S har stor succes med vores Vehicle HUB, som er certificeret op imod ITxPT standarderne. Den kan indgå i alle sammenhænge, hvor en virksomhed har brug for at kommunikere med kørende enheder: busselskaber, Renovation, transport af alle slags og mange andre steder. Vi har udviklet en vehicle gateway med indbygget GNSS/4G Modem/Wifi, som er i stand til at indsamle alle oplysningerne fra køretøjet og flytte dem op på IP-niveau, og dermed gøre dem tilgængelige for interessenterne i forhold til planlægning, service, overvågning etc. Vi tilbyder også løsninger til infotainment til såvel SMART-City koncepter som til fx busser. Vi specialdesigner og producerer de skærme, som virksomhederne efterspørger. I vores nye lokaler får vores udviklingsafdeling mere plads og dermed endnu større mulighed for at igangsætte flere projekter.

Der er ingen tvivl om, at M-Comp A/S er i gang med en meget spændende periode i selskabets historie, og de nye lokaler på Kometvej i Horsens står klar til at understøtte den udvikling.

Vi byder kunder, leverandører og samarbejdspartnere velkommen på Kometvej 8D i Horsens.

På vegne af M-Comp A/S

Chrestine Nordberg-Hansen

Adm. Direktør


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
M-Comp A/S

Kometvej 8D
8700 Horsens
Danmark
M-Comp A/S

Send til en kollega

0.091