23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3D-detektionssensor beskytter værdifulde udstillingsgenstande

Besøgende, der ikke kan tøjle deres berøringstrang, kunsttyve og risikoen for hærværk får til stadighed museumskredse til at efterspørge optimal sikring af kunstværker

Besøgende, der ikke kan tøjle deres berøringstrang, kunsttyve, som pga. af stigende priser på markedet for kunstgenstande bliver mere og mere raffinerede og risikoen for hærværk får til stadighed museumskredse til at efterspørge optimal sikring af kunstværker – specielt når det gælder fritstående udstillingsgenstande som montrer og skulpturer.
 

>> Til denne udfordring er Visionary-T DT en velegnet løsning. 3D-sensoren fra SICK arbejder med time-of-flight målinger og innovativ 3D-snapshot-teknologi. Fra en loftplacering udsender den et usynligt lys, som skaber en tredimensionel overvågningsgeometri omkring udstillingsgenstanden. Sensorløsningen er simpel at konfigurere efter genstandens størrelse og form, ligesom der let kan tages højde for rummets betingelser - hvilket også er velegnet til vægudstillinger eller midlertidige låneudstillinger. Overvågningen kan opbygges med flere felter, hvor der både kan være advarsels- og alarmmeddelelser, således at det er muligt at skelne mellem utilsigtet og forsætlig tilnærmelse. De digitale udgange på Visionary-t DT gør en hurtig og ubesværet integration til overordnede videoovervågnings- og alarmsystemer mulig.

Den barrierefrie sikring af mesterværker i museer og udstillinger, håndteres på mesterlig vis af Visionary-t DT. Tyveri og hærværk bliver opdaget og rapporteret. Samtidig står der intet i vejen for kunstnydelsen, da den usynlige optiske overvågning rundt om udstillingsgenstanden tillader uindskrænket indsyn fra alle sider.

Mere information

Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk 
 
Onlinekatalog: > Visionary-T
 
Få seneste nyheder, praktiske applikationer, produktlanceringer, messer og events -virksomhedsnyheder.
Nyheder direkte i indboksen: Nyhedsbrev
Følg SICK A/S på Linked-in

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.047