23948sdkhjf

Ændring i Mikkelsen Electronics’ bestyrelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mikkelsen Electronics A/S

Mikkelsen Electronics fortsætter den høje kadence og tilfører nye kompetencer til bestyrelsen. Kim Møller Jensen indtræder dermed i bestyrelsen.

Kim Møller Jensen kommer med en Executive MBA fra INSEAD i bagagen. Kim arbejder til daglig som CEO i Vitec Aloc A/S (Danmark) og Vitec Aloc AS (Norge) og har en stærk baggrund indenfor digitalisering og IT-strategi.

”Vi glæder os rigtig meget til at få Kims profil ind i bestyrelsen, da han kompletterer de to andre bestyrelsesmedlemmer, Jens Erik Thorndahl og Allan J. Vestergaard,” udtaler Ulla Holmen Haberl. ”Min søster og jeg har været supertilfreds med den nuværende bestyrelses arbejde, men planen har hele tiden været at invitere nye kompetencer ind i bestyrelsen, så fremdriften fortsætter.”

 Kim Møller Jensen tiltræder bestyrelsen fredag d. 15. juni 2018.

 Mikkelsen Electronics A/S – en partner i udvikling

Mikkelsen Electronics A/S er et 100% danskejet selskab, der blev stiftet i 1971. Udbuddet af såvel komponenter som kundespecifik produktion har betydet, at Mikkelsen Electronics i dag råder over en særdeles kvalificeret medarbejderstab, der kan gå ind i et udviklingsarbejde sammen med kunderne. Særligt indenfor kabelmontage, boxbuild og støbninger i Technomelt er Mikkelsen Electronics på forkant.

 

Yderligere spørgsmål?

Spørgsmål vedrørende pressemeddelelsen samt billeder kan rettes til Co-owner Ulla Holmen Haberl på 26156066 eller uhh@mi-ec.com.

Spørgsmål vedrørende virksomheden kan rettes til CEO Kim Christiansen, Mikkelsen Electronics A/S på 44 34 03 22 eller skriv til kch@mi-ec.com.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mikkelsen Electronics A/S

Havremarken 3-5
3520 Farum
Danmark
Mikkelsen Electronics A/S

Send til en kollega

0.095