23948sdkhjf

Energieksperter slutter sig til Synergi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Energirådgivning A/S

Dansk Energirådgivning er nyt medlem af Synergi. Rådgivervirksomheden er specialiseret i at optimere sine kunders energiforbrug og bringer viden og erfaring med sig til organisationen.

Danfoss, VELUX, ROCKWOOL og Grundfos har fået selskab i Synergi. Dansk Energirådgivning er nyeste medlem af interesseorganisationen, der arbejder for mere effektiv brug af energien i Danmark.

Rådgivervirksomheden er specialiseret i at optimere sine kunders energiforbrug og har gennem sine mere end 10 år i markedet fundet – og indfriet – store besparelsespotentialer for deres samarbejdspartnere over hele landet.

- Dansk Energirådgivning har opbygget stor praktisk erfaring i at finde frem til konkrete og realiserbare initiativer, der kan være med til at spare på energien. Ikke mindst for små- og mellemstore virksomheder. De har et skarpt blik for detaljen og kan med deres konkrete viden være med til at udpege og indfri et stort energibesparelsespotentiale. Det er vi glade for at kunne give en stemme til i Synergi, siger Kim Nøhr Skibsted, næstformand for bestyrelsen i Synergi.

Mens Dansk Energirådgivning nu styrker Synergis arbejde for at sikre en smartere brug af energien i Danmark, hjælper interesseorganisationen også energirådgiverne. Via deres medlemskab får de skabt større politisk opmærksomhed omkring de potentielle energibesparelser, de afdækker.

- Politikernes opbakning og vilje til at sætte mål er afgørende for, at de gode muligheder, der er for at spare energi, bliver realiseret. Som en del af Synergi-holdet er vi nu med til at sætte den måde, vi bruger energien på, på dagsordenen, og vi får lettere ved at præsentere vigtige beslutningstagerne for ny viden, så vi sammen kan gøre Danmark endnu mere energieffektivt, siger Michael Kamstrup Søndergaard, administrerende direktør i Dansk Energirådgivning.

Synergi blev stiftet i marts 2018 og arbejder for at sikre et solidt samspil i det danske energisystem, der bygger på såvel vedvarende energi, som elektrificering af samfundet og energieffektivitet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Energirådgivning A/S

Glarmestervej 18B
8600 Silkeborg
Danmark
Dansk Energirådgivning A/S

Send til en kollega

0.062