23948sdkhjf

Ny administrerende direktør for Induflex A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Induflex A/S

1. august tiltræder Jeppe Ingemann Lyng (39 år) som ny administrerende direktør i Induflex A/S i Støvring.

Jeppe Ingemann Lyng, der er uddannet sociolog, kommer fra en stilling som seniorkonsulent i Business Rebild. Her har han de sidste 3 år haft det daglige ansvar for sparring og samarbejde med virksomheder og iværksættere i Rebild Kommune.

Induflex A/S står midt i en rivende udvikling med stor fokus på blandt andet automatisering og effektivisering, en udvikling som Jeppe Ingemann Lyng skal være med til at sikre. Han har flere succeser bag sig som iværksætter og sidder i flere bestyrelser, hvor han har særlig fokus på effektivisering, virksomhedsudvikling og forandringsledelse. Jeppe Ingemann Lyng kommer til at drive Induflex i tæt samarbejde med Lis Larsen og Rico Larsen, der bliver i virksomheden med hvert deres fokusområde.

Rico Larsen ser med glæde frem til samarbejdet:
Jeppe Ingemann Lyng har i længere tid været en stærk sparringspartner i forhold til den udvikling, som Induflex har været igennem. Derfor ser Lis og jeg det som helt naturligt nu at ansætte Jeppe til at geare Induflex til den fremtidige vækst. For os betyder det også, at vi får frigivet tid til at fokusere på det, der er vores styrker i Induflex.

Jeppe Ingemann Lyng siger om sin nye rolle:
Induflex er en virksomhed i rivende udvikling med store vækstpotentialer over de kommende år. Jeg ser frem til at arbejde i en virksomhed, som bærer på solide traditioner, har højt til loftet og med en dygtig medarbejderstab, der skaber grobund for øgede vækstambitioner. Induflex er en central spiller på det danske marked for løsninger i plast, og jeg glæder mig til at være med til at sikre, at markedsandelen fortsætter med at vokse.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Induflex A/S

Hagensvej 25
9530 Støvring
Danmark
Induflex A/S

Send til en kollega

0.095