23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eilersen Electric A/S har fokus på hygiejniske vejeceller på Automatik messen

Vi var de første til at introducere hygiejniske vejeceller på markedet og vi har siden 2017 leveret disse til en række tilfredse kunder i både ind- og udland.

En hygiejnisk produktion starter allerede på tegnebordet hos virksomheder som vores, der designer udstyr til forskellige procesanlæg. Vi har udviklet nogle vejeceller, der er nemme at rengøre. Udover at opnå en bedre sikkerhed i produktionen og dermed kvaliteten, sparer man tid og omkostninger på rengøringen, nedsætter energiforbruget og dermed beskytter man miljøet. Det ved vi og det ved vores kunder. 

Baseret på kapacitiv teknologi
Vores vejeceller adskiller sig fra resten af markedet på grund af vores patenterede kapacitive teknologi. Den teknologi betyder at vores vejeceller kan tåle op til 1000% overlast. Strain gauge teknologien, som størstedelen af vejecellefabrikanterne benytter, kan kun klare overlast ved at omslutte vejecellen af beskyttelseskomponenter. Det vil altså sige at den mekaniske installation af Eilersens vejeceller er mere simpel og dermed mere hygiejnisk end konkurrenternes, da der er færre dele der skal rengøres.

Fokus på hygiejnisk installation
For at sikre en problemfri mekanisk installation, leveres vejecellerne af type CL og CM med en rengøringsvenlig bundplade, som matcher det strømlinede, hygiejniske design. Denne hygiejniske bundplade giver mulighed for, at vejecellerne kan installeres på ethvert underlag.

Også kabellængden har noget at sige i forhold til at skabe en fuldstændig hygiejnisk installation. Eilersens kabler kan nemt og sikkert tilpasses applikationen on-site, så man aldrig har overskydende kabler liggende, som kan opsamle støv og skidt. Og samtidig er der mindre der skal holdes rent.

Udviklet til fødevare- og pharmaproducenter
Det kommer nok ikke som den store overraskelse når vi fortæller, at vores hygiejniske vejeceller især er målrettet fødevare- og pharmaproducenter. Der er globalt set et stort behov for alternative fødevareløsninger og sikre produktionsmetoder. Den udfordring er vi som eksperter i vejning med til at løse med vores hygiejniske vejeceller. Vores portefølje består i dag af fire typer hygiejniske vejeceller, som man kan læse meget mere om på vores hjemmeside eller ved at kontakte os.

Klik her for at læse om vores hygiejniske vejeceller og klik her hvis du vil booke et møde med os under Automatik messen. 

Mere information:
Eilersen Electric A/S
Kokkedal Industripark 4
DK-2980 Kokkedal
Tlf +45 49 180 100
Fax +45 49 180 200
Email info@eilersen.com
Web www.eilersen.com

 

Eilersen Electric Digital Systems A/S
Kokkedal Industripark 4
2980 Kokkedal
Fredensborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20907134
P nummer: 1008645848

Send til en kollega

0.078