23948sdkhjf

Det seneste om den nye iPhone XS

| Medlemsnyhed | Indrykket af Refurb A/S

Vi nærmer os september, og det plejer at være måneden, hvor Apple lancerer nyt på iPhone-fronten. I år siger rygterne, at vi kan glæde os til hele tre nye modeller.

Skal den hedde iPhone 9, 11 eller Xplus?

Så fik vi svaret, og som bekendt kom den nye model-serie til at hedde iPhone XS. Du kan læse om specs og priser hos YouSee, som har oprettet kø til at blive signet op.

Det mest overraskende ved de nye modeller er for de flestes vedkommende nok størrelsen. Den nye iPhone XS-Max er den største iPhone til dato med 6,5 tommer (Super) Retina OLED-skærm. Det giver 2688 x 1242 pixels, som man må sige er meget imponerende på et mobilt device!

Læs med her, hvis du vil være opdateret.

Hvilke modeller kan vi forvente?
De fleste er enige om, at vi kan forvente os tre modeller: en med større skærm, en billigere version og én opgraderet efterfølger til iPhone X’eren. De tre versioner kommer højst sandsynligt til at have tre forskellige størrelse skærme, hvor den største kommer op på mindst 6,5”.

Denne model vil måske komme til at hedde noget i retning af iPhone X Plus på grund af den store skærm.

Efterfølgeren til iPhone X kommer til at have samme størrelse skærm på 5,8”, men vil have forbedringer i form af skærmopløsning og hastighed. Til sidst vil den billigere udgave formodentlig ligne X’eren i designet.

OLED og LCD-skærme
De fleste af os har hørt om LCD-skærme de sidste mange år. Men vi kan også forvente os at høre om OLED-skærme, når det kommer til mobiltelefoner. Det er en skærm, som består af en tynd film af organisk materiale. Den bruger ikke lige så meget strøm på at være tændt og er endnu bedre til at vise klare og skarpe farver.

Det forventes, at de to første modeller nævnt ovenfor får OLED-skærme, mens den billigere version får en LCD-skærm.

Opgradering af batteri
Vi tager altid imod et bedre batteri med åbne arme. Det bliver der også arbejdet på med de nye modeller. iPhones med LCD-skærm får ofte 8% længere levetid, mens en model med OLED-skærm måske kan få op mod 25% mere levetid. Det er da værd at tage med. Desuden skulle batteriet på de nye modeller være formet anderledes, så de fylder mindre og er hurtigere til at oplade.

Bedre kamera i sigte
Rygterne svirrer også omkring kameraets opgradering.

Nogle mener, at en af de nye 2018 iPhone-modeller vil have et bagudvendt kamera med en triple-linse. Det forbedrer det bagerste kameras zoomkapacitet og giver bedre billedkvalitet i svagere lysforhold.

Måske vil den kommende dyrere model have op til tre vertikalt-stablede linser.

Om alle drømmene går i opfyldelse, kan tiden kun vise. Snart bliver det september, og så vil vi få det hele afsløret. Vi hilser i hvert fald bedre kamera, skærm og især batterilevetid velkomment!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Refurb A/S

Hornbjergvej 8
8543 Hornslet
Danmark
Refurb A/S

Send til en kollega

0.078