23948sdkhjf

Fordele og ulemper ved at købe mobil med abonnement

| Medlemsnyhed | Indrykket af Refurb A/S

Vi prøver at skabe et overblik over fordele og ulemper ved at købe med eller uden mobilabonnnement

Skal jeg vælge en mobil med eller uden mobilabonnement? Der kan være fordele og ulemper ved de fleste valg, og derfor giver vi dig her et overblik, så du kan være mere sikker i at træffe det rette af slagsen.

Vi starter med at se på fordele ved at købe en mobil uden abonnement tilkoblet.

Fordele ved at købe mobil uden abonnement
Det vigtigste, når du skal købe ny telefon, er, at du vælger en model, der passer bedst til dig, og der er masser af muligheder at vælge imellem.

Hos Refurb.dk er vi naturligvis fortalere for at købe brugt, og det forudsætter at du ikke er bundet af et abonnement, men i stedet frit kan vælge at købe netop den mobiltelefon du ønsker.

Der er mange penge at spare ved at vælge en kombination af et billigt abonnement og en brugt telefon.

Her er nogle af de fordele vi ser ved at købe mobilen uden abonnement: 

  • Du kan frit vælge mellem alle abonnementer, og der er typisk penge at spare ved at vælge et af de billige mobilabonnementer hos en udbyder med god dækning som fx. Telmore, der benytter TDCs net.
  • En anden fordel, som vi naturligvis er glade for hos Refurb.dk, er at du kan vælge at købe en brugt mobil. Det kan du både gøre af miljøhensyn og for at spare penge.
  • Nogle mennesker foretrækker ikke at betale et månedligt beløb i afbetaling.

Fordele ved at købe mobil med abonnement

  • Du ved, hvad du skal betale hver måned, og slipper for et større engangsbeløb. Det er nemt at lægge ind i dit personlige budget, for du kan regne med den samme regning, som nemt bliver trukket fra din konto, uden du skal forholde dig til noget.
  • Ønsker du den aller-seneste model af fx. iPhone, kan der være penge at spare ved at købe det sammen med et abonnement.

I dag har Kina også en hav af gode mobiler på markedet, som på mange måder matcher både iPhones og Samsungs modeller på hardwaredelen.

De fleste teleforhandlere kan tilbyde dig et mobilabonnement med eller uden mobil, når du leder efter en ny telefon eller et billigere abonnement.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Refurb A/S

Hornbjergvej 8
8543 Hornslet
Danmark
Refurb A/S

Send til en kollega

0.08